تکثیر آثار نمایشی، غیرقانونی است

تکثیر آثار نمایشی که در تالارهای مرکز هنرهای نمایشی اجرا رفته یا می‌روند غیرقانونی است و با آن برخورد می‌شود.
به گزارش دریافتی سایت ایران تئاتر، "محسن ابراهیمی" ـ مدیر واحد تلویزیونی مرکز هنرهای نمایشی ـ طی گفتوگویی با روابط عمومی مرکز هنرهای نمایشی گفت: «آثار نمایشی و آموزشی که از طریق این واحد در اختیار انجمنهای نمایش سراسر کشور، گروههای نمایشی، ادارات ارشاد شهرستان، پژوهشگران، منتقدان، و دانشجویان قرار میگیرد؛ رایگان و متعلق به مرکز هنرهای نمایشی است.»
وی تصریح کرد: «هرگونه خرید و فروش، تکثیر و یا پخش از سوی مؤسسات تجاری، آموزشی، دانشگاهی، صدا و سیما، شبکههای خارجی و شبکه خانگی غیرقانونی محسوب میشود.»
به گفته وی: «گروههای تصویربردار طرف قرارداد مرکز هنرهای نمایشی و یا انجمن هنرهای نمایشی، موظف و متعهدند آثار نمایشی را پس از تولید، در اختیار واحد تلویزیونی مرکز هنرهای نمایشی قرار دهند و حق واگذاری به غیر و استفاده در جای دیگر را ندارند.»
محسن ابراهیمی یادآور شد: «هدف مرکز هنرهای نمایشی از ارایه آثار تولیدی به مراکز، انجمنهای هنری و کارگردانها، تنها آموزش و آشنایی با ساختارهای نمایش، آشنایی با طراحی صحنه، کارگردانی، گریم، نور، لباس، موسیقی و ... در تئاتر است.»