در حال بارگذاری ...
...

برگزاری هفته تئاترعروسکی در بندرانزلی

برگزاری هفته تئاترعروسکی در بندرانزلی

نخستین هفته تئاتر عروسکی از اول مردادماه در بندرانزلی آغاز به کار کرد.

به گزارش دریافتی سایت ایران تئاتر، این جشنواره با هدف آشنایی بیشتر مردم با هنر تئاتر عروسکی و توانمندی‌های آن در انتقال گستره وسیعی از مفاهیم به مخاطبان (از مخاطب کودک تا مخاطب بزرگسال) برگزار می‌شود.
نمایش فیلم موفق‌ترین تجربه‌های تئاتر عروسکی ایران و گزیده‌ای از تجربه‌های خلاقانه تئاتر عروسکی جهان، برنامه‌های اصلی جشنواره را تشکیل داده است.
نخستین هفته تئاتر عروسکی بندرانزلی با یاد مرحوم "جواد ذوالفقاری" و نمایش یک اثر از او افتتاح شده و در ادامه آثاری از بهروز غریب‌پور، رضا خمسه، طلیعه طریقی، آزاده انصاری، نازیلا نوری شاد، زهرا صبری، سلما محسنی، حسین چراغی و دیگر هنرمندان تئاتر عروسکی ایران به نمایش در خواهد آمد.
آمفی تئاتر مجتمع فرهنگی شهید چمران (واقع در غازیان ِبندرانزلی) همه روزه از ساعت 17 میزبان این جشنواره است.
جدول نمایش فیلم تئاترهای نخستین هفته تئاتر عروسکی بندرانزلی به شرح زیر است:
سه‌شنبه 4 مردادماه نمایش‌های "زمین و چرخ" به کارگردانی "زهرا صبری" ساعت 17، "تجربه‌های کوتاه" (تئاتر عروسکی جهان 2) ساعت 18:15، "هشت لحظه" به کارگردانی "زهرا صبری" ساعت 19
چهارشنبه 5 مردادماه نمایش‌های "شازده کوچولو" به کارگردانی "ژان لوییس مارتینوتی" ساعت 17، "سودادخت" به کارگردانی "طلیعه طریقی" ساعت 19
پنجشنبه 6 مردادماه نمایش‌های "نوازنده‌ای که ماه را می‌نواخت" به کارگردانی "حسین چراغی" ساعت 17و "اپرای عروسکی مولوی" به کارگردانی "بهروز غریب‌پور" ساعت 19