مسعود دلخواه: آثار هنری باید در جهت تقویت روحیه معنوی انسان در ماه رمضان تولید شوند

مسعود دلخواه گفت: «برای همه مردم و مسوولان باید این موضوع مطرح شود که بین فعالیت‌های فرهنگی و هنری و معنویت هیچ منافاتی وجود ندارد.»
این مدرس و کارگردان تئاتر در گفتوگو با سایت ایران تئاتر با اشاره به اجرای نمایشها در ماه مبارک رمضان گفت: «در چنین ماه مبارکی که توجه به معنویت بیشتر است، باید بر مسائل هنری و فرهنگی که مستقیماً با معنویات ارتباط دارند، تأکید بیشتری شود و هیچ دلیلی وجود ندارد که آثار و فعالیتهای فرهنگی در ماه رمضان تعطیل شوند.»
وی ادامه داد: «آثار فرهنگی و هنری با احترام به ویژگیهای این ماه باید در جهت تقویت روحیه معنوی انسان تولید شوند. در نتیجه امیدوارم در این ماه نه تنها کاهش مخاطب تئاتر نداشته باشیم، بلکه حضور و استقبال مردم از نمایشها بیشتر شود.»
دلخواه تغییر ساعت اجرای نمایشها را در این ماه یکی از راهکارها برای از دست ندادن مخاطب دانست و افزود: «باید به گونهای برنامهریزی شود که نمایشهایی که در ماه رمضان اجرا میشوند از نظر ساعت و زمان به گونهای تنظیم شده باشندکه روزه داران محترم بعد از افطار بتوانند به دیدن نمایشها بنشینند و یا اینکه در بین نمایش و هنگام افطار وقت استراحتی تعیین شود تا روزهدارن بتوانند افطار کنند.»
این مدرس تئاتر با اشاره به اجرای نمایش در سایر فضاها عنوان کرد: «در ماه مبارک رمضان که امسال مقارن با فصل تابستان است، میتوان قبل یا پس از افطار در سایر فضاها غیر از محوطه باز مجموعه تئاترشهر مانند پارکها، فرهنگسراها، بوستانها و... نمایش اجرا کرد.»
وی با بیان اینکه در بسیاری از کشورها اجرا در فضاهای باز همیشه وجود داشته و دارد، اظهار کرد: «در دیگر کشورها آثار مهم با جمعیت چند هزار نفری در فضای باز اجرا میشوند و در ایران، هم در طول سال و هم در ماه مبارک رمضان اجرای نمایش در فضای باز اتفاق بسیار خوبی است و باعث می شود تئاتر در میان مردم ملموستر شود.»