در حال بارگذاری ...
...

کوروش زارعی ”کانال کمیل” را به جشنواره تئاتر مقاومت می آورد

کوروش زارعی ”کانال کمیل” را به جشنواره تئاتر مقاومت می آورد

کوروش زارعی نمایش "کانال کمیل"نوشته "سیدحسین فدایی حسین"را در سیزدهمین دوره جشنواره تئاتر مقاومت روی صحنه می‌برد.

زارعی در گفت‌وگو با سایت ایران تئاتر، گفت: «ستاد جشنواره تئاتر مقاومت قصد دارد 8 یا 9 نمایش را که در چند سال اخیر با موضوع دفاع مقدس تولید و اجرا شده‌اند در این جشنواره نمایش دهد، که یکی از این نمایش‌ها، "کانال کمیل" است که من در سال‌های گذشته آن را به روی صحنه برده‌ام.»
وی ادامه داد: «همچنین قرار است این نمایش، 31 شهریورماه 10 اجرا در یکی از استان‌های کشور داشته باشد که با برنامه‌ریزی‌های ستاد جشنواره تئاتر مقاومت، محل اجرای نمایش نیز اعلام می‌شود.»
کارگردان نمایش "کانال کمیل" خاطرنشان کرد: «این اثر نمایشی داستان جان فشانی‌ها و شهادت افراد گردان کمیل را روایت می‌کند که در محاصره دشمن قرار می‌گیرند و تا آخرین لحظه زندگی به مقاومت می‌پردازند.
در این نمایش نشان داده می‌شود که گردان کمیل با مقاومت در برابر دشمن، شهادت را به جان می‌خرند و می‌خواهند در صورت شهید شدن پیکرشان در همان کانال، غریبانه دفن شود.»
زارعی تصمیم دارد در اجرای مجدد این نمایش در جشنواره تئاتر مقاومت، همچون گذشته از بازیگران و عوامل اجرایی گروه تئاتر آئین استفاده کند.
گفتنی است سیزدهمین جشنواره تئاتر مقاومت با دبیری حسین پارسایی از 28 آبان تا 3 آذرماه سال جاری در تهران برگزار می‌شود.