”میکائیل شهرستانی” با ”دایی وانیا” مهمان خانه هنرمندان ایران میشود

نمایش "دایی وانیا"به کارگردانی "میکائیل شهرستانی"بعد از عید سعید فطر ـ ۱۱ شهریورماه ـ در تالار انتظامی خانه هنرمندان به صحنه می‌رود.
زهرا سلیمانیان دستیار اول کارگردان و برنامهریز نمایش "دایی وانیا" با اعلام این خبر به سایت ایران تئاتر، گفت:» نمایشنامه "دایی وانیا" نوشته آنتوان چخوف است و شهرستانی این نمایش را بیشتر بر پایه متن، آماده اجرا کرده است.»
صیاد آیینهوند، آزاده اکبری، حسین تفرشی، زهرا حسینی، امیر رحمت حیدری، مرتضی دودانگه، میترا عباسی و هما علیزاده در این نمایش به ایفای نقش میپردازند.
سایر عوامل عبارتند از: طراح صحنه: میکائیل شهرستانی، طراح لباس: شیرین فرخندهنژاد، طراح گریم: امیر موسوی، آفیش و بروشور: ماهور میرشکاک، دستیار اول کارگردان و برنامهریز: زهرا سلیمانیان، دستیار دوم کارگردان و منشی صحنه: سحر بهتویی، مدیر صحنه: حسین تهران، مدیر اجرایی: امیر رحمت حیدری و اجرای صحنه: مهناز اسماعیلی.
گفتنی است، نمایش "دایی وانیا" از 11 شهریورماه ساعت 18 در تالار انتظامی خانه هنرمندان اجرا خواهد شد.
میکائیل شهرستانی بازی در تئاتر را از سال 1358 آغاز کرد و "مریم و مرداویج"، "سانتا کروز"، "گوشهنشینان آلتونا"، "خردهجنایتهای زن و شوهری"، "خاطرات هنرپیشه نقش دوم" و "سحوری" از جمله نمایشهایی است که شهرستانی در آنها به ایفای نقش پرداخته است.