”حمید پورآذری”: در ماه رمضان میتوان از کمدیترین نمایشها برای جلب مخاطب استفاده کرد

"حمید پورآذری"گفت: «از آنجایی که مردم در ماه رمضان به مسافرت‌های درون شهری بیشتر تمایل دارند بنابراین نمی‌توان گفت که در ماه مبارک تئاتر مخاطبی ندارد.»
این کارگردان تئاتر در گفتوگو با سایت ایران تئاتر، گفت: «در نظر گرفتن ساعت افطار و ترافیک شهر تهران و نیاز به اطلاعرسانی و تبلیغات باعث میشود برنامهریزی مناسبتری برای جذب مخاطب در این ایام داشته باشیم.»
پورآذری عنوان کرد: «با توجه به اینکه ماه رمضان یک مهمانی و جشن بزرگ برای ما مسلمانان محسوب میشود؛ بدین ترتیب به جای تکیه بر آثار مناسبتی، میتوان از کمدیترین نمایشها استفاده کرد تا تماشاگر را در این دوره بیشتر به سمت تئاتر کشاند.»
وی همچنین درخصوص اجرای آثار در محوطههای باز، بیان کرد: «این طرح دارای دو جنبه مثبت و منفی است چرا که از این لحاظ که تئاتر به میان مردم میآید و باعث میشود مردم هنر نمایش را از دست ندهند، خوب است و از این نظر که بیشتر تئاتر محیطی است تا تئاترخیابانی، نمیتوان جنبه مناسبی برای آن در نظر گرفت.»
وی افزود: «تئاترخیابانی ویژگی و ساز و کار مخصوص به خود را دارد و چون تماشاگر آن، در لحظه اجرای اثر انتخاب میشود بسیار مهم و حائز اهمیت است.»
پورآذری در پایان تأکید کرد: «در تئاتر محیطی به دلیل اینکه در محیط اجرای اثر قرار میگیریم به درک از نمایش دست پیدا میکنیم و البته از آن استفاده بهینه داریم بنابراین ایده در آن فضا و متناسب با آن مکان به دست میآید.»