دو اثر تئاتری نامزد جایزه کتاب فصل شدند
کتاب "الفبای تئاتر" نوشته نازنین دادور و نمایشنامه "دشمن مردم" ترجمه غلامحسین دولت‌آبادی و فاطمه خسروی نامزد جایزه کتاب فصل شده و به مرحله دوم نیز راه پیدا کردند.
به گزارش سایت ایران تئاتر، به گفته غلامحسین دولتآبادی نمایشنامه "دشمن مردم" با اقتباس از اثر آرتور میلر است که 30 درصد نمایشنامه با خود متن یکی است و 70 درصد متن امروزیتر شده است.
دولتآبادی در ادامه خاطرنشان کرد: «ترجمههایی که تاکنون از این اثر شده چندان خوب نبوده و متن آن را بیشتر به سمت طنز بردهاند، بنابراین من سعی کردم که بار دیگر این اتفاق رخ ندهد.»
لازم به یادآوری است که این نمایشنامه همزمان با آغاز نمایشگاه کتاب توسط انتشارات افراز چاپ و توزیع شد.
نازنین دادور نویسنده کتاب "الفبای تئاتر" نیز درباره این اثر میگوید: «تمام آنچه که باید یک شخص تئاتری بداند در این کتاب جمعآوری شده است.»
وی ادامه داد: «نمایشنامه از ابتدا تا اجرا، عناصر نمایشی، گونههای نمایشی، نمایش و انواع آن در ایران، سبکهای مختلف نمایشی از جمله مباحثی است که در کتاب الفبای تئاتر آمده است.»
دادور افزود: «همچنین از آنجایی که پایاننامه کارشناسی ارشدم نقد فنی تئاتر بود در این کتاب سعی کردم انواع نقد را مورد بررسی قرار دهم و به نقد فنی تئاتر اشاره داشتهام و به طور شاخص این مورد را مورد بررسی قرار دادهام.»
گفتنی است این کتاب که در 444 صفحه توسط انتشارات افراز منتشر شده است در ابتدا به مبحث آموزش تئاتر و تاریخچه آن میپردازد و سپس در خصوص نقد، مطالبی را به خواننده ارائه میدهد.