در حال بارگذاری ...
...

هادی مرزبان، آزیتا حاجیان، ناصر حسینی، محمدرضا خاکی ، علی رضا نادری و..

برنامه های اجرای نمایش های نیم سال دوم ۸۴ تالارهای نمایشی تهران از سوی روابط عمومی مجموعه تئاتر شهر اعلام شد.

پس از اعلام تئاترشهر مبنی بر پذیرش درخواست اجرا در نیمه دوم سال 84، 220 تقاضا به دفتر تئاترشهر رسید.
به گزارش سایت ایران تئاتر، مدیریت تئاترشهر ابتدا برای دستیابی به چگونگی گزینش و یافتن راه‌کارهای مناسب، جلساتی را برای بهره‌گیری و دریافت نظرات کارشناسی با چند تن از اهالی تئاتر و صاحب نظران برگزار کرد.
نتیجه آراء و نظرات مشورتی به شرح زیر مورد استفاده قرار گرفت.
ـ زمان مورد نظر برای اجراهای جدید در نیم سال دوم 84 ماه‌های مهر، آبان، آذر و دی خواهد بود. بنابراین سعی شد حداکثر استفاده را از زمان و مکان(تالار اجرا) داشته باشیم.
ـ اولیت اجرا به نمایش‌هایی تعلق دارد که از متون ایرانی بهره گرفته و برای نخستین بار به اجرا در آیند.
ـ متون خارجی ‌باید دارای ویژگی‌هایی باشند که تولید اثر به لحاظ طرح موضوع و مناسبت آن با فرهنگ جامعه قابل پذیرش باشد.
ـ تمامی درخواست‌هایی که برای نیمه اول 84 مورد پذیرش قرار گرفته‌اند باید متون نمایشی را اعم از ایرانی و خارجی حداکثر تا تاریخ15/5/84 به شورای نظارت و ارزشیابی ارائه دهند، بدیهی است شروع تمرین منوط به اخذ مجوز متن از سوی شورای نظارت خواهد بود.
ـ تعدادی از نمایش‌های اجرا شده در ماه‌های مهر، آبان، آذر و دی به جشنواره بین‌المللی تئاتر فجر 84 راه می‌یابند، این انتخاب از سوی هیئت انتخاب ستاد برگزاری جشنواره انجام خواهد شد.
ـ گروه‌ها و کارگردان‌هایی که در سال 83 و نیمه اول سال 84 تولید و اجرا نداشته‌اند در این گزینش‌ با اولویت اول مدنظر قرار گرفته‌اند.
ـ سایر موارد گروه‌هایی هستند که تولیدات سال 1382 خود را پس از شرکت در جشنواره تئاتر فجر در سال 83 اجرای عمومی گذاشته‌اند.
ـ ضمناً به دلیل درخواست و حضور گروه‌ها و افراد شاخص و با سابقه در عرصه تئاتر در جمع متقاضیان به 30 گروه نمایشی در نیمه اول سال 85 یک فرصت اجرای عمومی داده خواهد شد.
توضیح: تعداد اجرای هر نمایش به تناسب میزان استقبال تماشاگران قابل تغییر است.
اولویت اول نیم سال دوم 84 شامل ماه‌های مهر، آبان،‌ آذر و دی در تالار اصلی تئاترشهر شامل نمایش‌های”ملودی شهر بارانی” نوشته اکبر رادی و کارگردانی هادی مرزبان،”زن نیک ایالت سچوان” بازخوانی مینو فرشچی و کارگردانی آزیتا حاجیان و نمایش”سگ‌های پدر” به کارگردانی بابک محمدی که اولویت سوم تالار اصلی است که 30 اجرا خواهند داشت.
تالار چهارسو با 28 اجرا شامل نمایش‌های”اولاف و آلبرت” نوشته هنرلیش هانگل و کارگردانی محمود عزیزی،”تهران زیر بال فرشتگان” نوشته و کارگردانی نادر برهانی‌مرند، ”حلاج” نوشته و کارگردانی سیاوش تهمورث، ”مفیستو” نوشته آرین منوشکین و کارگردانی ناصر حسینی دو نمایش آخر به صورت مشترک اجرا خواهند شد.
در تالار قشقایی چهار نمایش”خدا در آلتونا حرف می‌زند” نوشته محمد ابراهیمیان و کارگردانی کورش زارعی(مشروط بر این که نمایش”شب مویه‌ها” در سال 84 اجرای عمومی نداشته باشد)، ”گزارش خواب” نوشته و کارگردانی محمد رضایی‌راد، ”پرتره” نوشته اسلامیر مروژک و کارگردانی محمدرضا خاکی، ”یک اتفاق ناچیز”نوشته جیمز ساندرز و کارگردانی سهراب سلیمی که دو نمایش آخر به صورت مشترک اجرا می‌شوند.
نمایش‌های تالار قشقایی 24 اجرا خواهند داشت.
در تالار کوچک نمایش‌های”رویای یک عکس”نوشته و کارگردانی مسعود رایگانی، ”نگین” نوشته حمید امجد و کارگردانی مهرداد ضیایی،”دایره”نوشته وکارگردانی سیامک احصایی،”خیزاب” نوشته جیمز ساندرز و کارگردانی عباس شادروان که دو نمایش آخر به صورت مشترک اجرا می‌شوند. نمایش‌های این تالار نیز 20 اجرا خواهند داشت.
اما در بخش اولویت‌های دوم نیم سال اول 85 نمایش‌ها از میان 220 تقاضای رسیده گزینش شده‌اند. همچنین مدیریت تئاترشهر اعلام کرده که به هر کدام از گروه‌های نمایشی متقاضی، یک فرصت برای اجرای عمومی در نیم سال اول 85 داده می‌شود.
گروههای نمایشی می‌توانند هر یک از کارگردان‌های گروه خود را برای کار پیشنهاد دهند.
زمان ارسال نمایشنامه‌های مربوط به این اولویت( نیم سال اول 85 )متعاقباً اعلام خواهد شد.
الف ـ گروههای نمایشی متقاضی:
1. گروه آفتاب ـ کتایون فیض مرندی
2. گروه کوچه 2. مصطفی عبدالهی
3. گروه پاپتی‌ها ـ حمید پورآذری
4. گروه لیو ـ محمد عاقبتی
5. گروه این روزها ـ محمد یعقوبی
6. گروه خوید ـ اصغر دشتی
7. گروه پیوند ـ شکرخدا گودرزی
8. گروه نیایش ـ رحمت امینی
9. گروه مهر ـ رضا اولیایی
10. گروه بازی ـ آتیلا پسیانی
11. گروه خورشید ـ حسین سحرخیز
12. گروه پیوند ـ منیژه محامدی
13. گروه استوویدآتو ـ محسن حسینی
14. گروه فاخته ـ علی روئین تن
15. گروه تجربه ـ کیومرث مرادی، مهرداد رایانی مخصوص
16. گروه سیم آئین ـ داوود دانشور
ب ـ کارگردانان متقاضی:
1-مریم معترف، 2. هما روستا، 3. رضا حامدیخواه، 4. حسین محب اهری، 5. مسعود دلخواه، 6. همایون غنی‌زاده، 7. مریم کاظمی، 8. محسن ابراهیمی، 9. محمد حاتمی، 10. هوشنگ توکلی، 11 سعید شاپوری.
تالارنو با 18 اجرا برای هر نمایش شامل” آفرینش ”نوشته و کارگردانی حامد محمد طاهری،” خانه کاغذی ” نوشته نرگس امینی و کارگردانی هومن برق‌نورد، ” کبوتر ناگهان ”نوشته محمد چرمشیر و کارگردانی عباس غفاری،” مکبث ”بازخوانی حمید‌رضا نعیمی و کارگردانی آرش دادگر و” حکایت ناتمام آن زن خوشبخت ”نوشته کبری ملانژاد و کارگردانی فرهاد شریفی.
در تالار مولوی دو نمایش” این قصه را ایرانیان نوشته‌اند ” نوشته و کارگردانی علیرضا نادری و” نور نبرگ ” نوشته میلاد اکبرنژاد و کارگردانی مهدی مکاری که این دو نمایش به صورت حمایتی 24 اجرا خواهند داشت.
در خانه نمایش( اداره تئاتر ) نمایش‌های” مکبث 2001 ”نوشته و کارگردانی عبدالخالق مصدق،” مجسمه‌های یخی ”نوشته داریوش رعیت و کارگردانی مسعود موسوی،” آخرین جشن کریسمس ” نوشته و کارگردانی حمید ابراهیمی،” اگر مرد کوچکی را که دیدی می‌خندید ”نوشته جمشید خانیان و کارگردانی حسن رونده و ” ضعیفه ”نوشته و کارگردانی خسرو امیری.
این پنج نمایش 18 اجرا خواهند داشت.
در تالار سنگلج نیز پنج نمایش روی صحنه می‌روند.” ارباب پاکروان و نوکرانش ”نوشته و کارگردانی محمدحسین ناصربخت،” شیش و بش” نوشته محمد چرمشیر و کارگردانی سیما تیرانداز( مشروط بر این که نمایش” زنی که تابستان گذشته رسید ” در سال 84 اجرای عمومی نداشته باشد. )،” چهار دهم‌ ”نوشته و کارگردانی بنفشه توانایی،” ادب مرد به ز دولت اوست ”بازخوانی و کارگردانی مهدی میامی،” سیاه و سفید گل نسترن‌”نوشته و کارگردانی حسین نصرآبادی که دو مورد آخر به صورت مشترک اجرا می‌شوند.