در حال بارگذاری ...
...

”حسین مسافرآستانه” با نمایش ”تمام صبح‌های زمین” به رپرتوآر تئاتر مقاومت می‌آید

”حسین مسافرآستانه” با نمایش ”تمام صبح‌های زمین” به رپرتوآر تئاتر مقاومت می‌آید

"حسین مسافرآستانه" با نمایش " تمام صبح‌های زمین" در رپرتوآر تئاتر مقاومت حضور می‌آید.

به گزارش دریافتی سایت ایران تئاتر از مدیریت ارتباطات و رسانه‌های سیزدهمین جشنواره بین‌المللی تئاتر مقاومت، انقلاب و دفاع مقدس رپرتوآر تئاتر مقاومت از 31 شهریور همزمان با هفته گرامیداشت دفاع مقدس آغاز می‌شود.
حسین مسافرآستانه کارگردان نمایش "تمام صبح‌های زمین" در گفت‌وگویی گفت: «نمایش "تمام صبح‌های زمین" به بهانه وقایع صهیونیست‌ها در غزه ساخته و پرداخته شده و به نوعی واکنش هنرمندان تئاتر نسبت به فجایع اتفاق افتاده در غزه بوده است.»
وی افزود: «"تمام صبح‌های زمین"بر اساس مطالعات عمیق نسبت به آنچه صهیونیست‌ها انجام داده‌اند و بازتاب دهنده وقایع خاص در برهه‌های خاص از تاریخ پیدایش صهیونیست‌ها است. این نمایش به صورت ترکیبی از همه عناصر تئاتر است. از گفت‌وگوهای نمایشی و حرکت به عنوان عنصری تأثیرگذار در انتقال مفاهیم بهره گرفته‌ایم. موسیقی، ویدئو آرت و ترکیب‌های مختلف نور و صدا عناصری هستند که این نمایش را به صورت نمایش ترکیبی ساخته و پرداخته کرده‌اند.»
سیزدهمین جشنواره سراسری تئاتر مقاومت، انقلاب و دفاع مقدس در قالب بخش های مسابقه صحنه‌ای، بین‌الملل، مسابقه آثار عروسکی و کودک و نوجوان، ویژه، خیابانی، تلویزیونی و تولید نمایشنامه و نمایشنامه‌خوانی به همت بنیاد فرهنگی روایت و معاونت هنری وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی از 28 آبان تا 3 آذر همزمان با هفته بسیج برگزار می شود.