در حال بارگذاری ...
...

”احسان جانمی” نمایش ”چشم پرده” را از امروز در اصفهان اجرا می‌کند

”احسان جانمی” نمایش ”چشم پرده” را از امروز در اصفهان اجرا می‌کند

نمایش "چشم پرده" به کارگردانی "احسان جانمی"امروز -۱۰ مهرماه- در سالن سوره حوزه هنری اصفهان به صحنه می‌رود.

ابراهیم صداقتی مدیر روابط عمومی گروه کاوش در گفت‌وگو با سایت ایران تئاتر گفت: «این اثر که توسط امیر صفایی‌پور نوشته شده داستان مرد صورتگر و نقالی است که  برای قصه‌گویی به همراه دخترش به دربار پادشاه می‌رود تا برای پادشاه و همسرش که به بیماری مهلکی دچار شده قصه بگوید. شاه هنر مرد را مذمت کرده و مرد برای کسب هنر به سفری دراز می‌رود، در حالی که دخترش را به یکی از شاگردانش می‌سپارد و...»
رسول هنرمند، مائده وحید، جلیل عالی‌پور، محمد کربلایی بازیگران نمایش "چشم پرده" هستند. دیگر عوامل نمایش نیز عبارتند از: دستیار کارگردان: سعید کریمیان، منشی صحنه: نسیم خادم عباسی، مدیر روابط عمومی: ابراهیم صداقتی.
گفتنی است اجرای نمایش "چشم پرده" از امروز - 10 مهرماه- ساعت 18:30 در سالن سوره حوزه هنری اصفهان واقع در خیابان آمادگان آغاز شده و اجرای آن تا 24 مهرماه ادامه خواهد یافت.