برگزاری دو همایش تئاتری در شهرستان نجف آباد
دومین همایش تئاتر کودک و نوجوان در شهرستان نجف آباد برگزار می شود.
به گزارش دریافتی سایت ایران تئاتر، پس از اعلام فراخوان 10 نمایشنامه آمادگی خود را برای حضور در جشنواره اعلام کردند و پس بعد از بازخوانی و بازبینی 4 نمایشنامه به مرحله اجرای عمومی راه پیدا کردند.
بدین ترتیب نمایش "دیو و پری" نوشته محمدامین محمودی و کارگردانی مشترک محمودی و میلاد معینی، نمایشنامه "تا آنجا که به یاد داشت" نوشته و کار اکرم السادت ابوالمعالی، "یک دختر یک سرباز" نوشته محمدرضا کوهستانی و کارگردانی مجتبی نصراللهی و نمایشنامه "داد و بیداد" نوشته محمدامین محمودی و کارگردانی روح الله صافی به منظور اجرای عمومی مجوز لازم را از این همایش دریافت کردند.
اجرای عمومی آثار شرکت کننده در دومین همایش تئاتر کودک و نوجوان که به مدت 50 شب برگزار میشود، از 14 مهر تا 2 آذرماه خواهد بود.
برگزاری نخستین همایش تئاتر دفاع مقدس
نخستین همایش تئاتر دفاع مقدس از 29 تا 31 شهریور در شهرستان نجف آباد برگزار شد.
به گزارش دریافتی سایت ایران تئاتر، در مرحله فراخوان 8 نمایش اعلام آمادگی کردند و پس از مرحله بازخوانی و بازبینی، چهار نمایش به اجرای عمومی رسیدند که عبارتند از: نمایش شبیه پدر، یک دختر یک سرباز، آوای زید و همزاد.