در حال بارگذاری ...
...

مراسم جشن عروسک‌ها در روز جهانی کودک برگزار شد

مراسم جشن عروسک‌ها در روز جهانی کودک برگزار شد

جشن عروسک‌ها روز گذشته -۱۶ مهرماه- در حالی برگزار شد که جمعی از کودکان و بزرگسالان به تماشای برنامه‌های این جشن نشستند.

به گزارش سایت ایران تئاتر، محوطه بیرونی تالار بوستان گلستان با بادکنک‌های رنگی تزئین شده بود و در قسمت ورودی غرفه‌ها نیز دو عروسک عمو نوروز و ننه سرما قرار گرفته بودند و بزرگسالان مشغول گرفتن عکس کودکان خود در کنار این عروسک‌ها هستند.
چندین غرفه در محوطه بیرونی برپا شده بود. غرفه ساخت عروسک‌ها زیر نظر ایرج محمدی از جمله این غرفه‌ها بود که در آن علاوه بر کودکان، چند بزرگسال نیز حضور داشتند و با شور و هیجان مشغول درست کردن عروسک بودند.»
صورت کودکان به شکل‌های مختلف رنگ آمیزی شده بود. چند کودک هم در غرفه‌های نقاشی حضور داشتند و با آبرنگ و مداد شمعی تصاویری را بر روی کاغذ می‌کشیدند.
در طرف دیگر غرفه ساخت عروسک‌های پارچه‌ای نظر هر ببینده‌ای را به خود جلب می‌کرد. در این محل انواع پارچه‌های ‌کوچک و بزرگ در رنگ‌ها و طرح‌های مختلف به چشم می‌خورد و چند بزرگسال هم با حضور در این غرفه استعداد خود را محک می‌زدند.
لحظه به لحظه بر جمعیت افزوده می‌شد. در گوشه‌ای دیگر صدای مردی که فریاد می‌زد و گفت: «"شهر شهر فرنگه" به گوش می‌رسید. کودکان دور شهر فرنگ حلقه زده‌ بودند و به نوبت داخل شهر فرنگ را تماشا می‌کردند.»
در این میان از داخل سالن کانون پرورش فکری کودکان ابوالفضل ورمزیار دف زنان به همراه مردی که تن پوش الاغی را بر تن داشت وارد محوطه بیرونی شد.
نظرها به سمت آن‌ها جلب شد و آنها نیز از مردم و کودکان می‌خواستند که در خواندن اشعار با آنها همراهی کنند. سپس از حاضران درخواست کردند تا برای دیدن ادامه نمایش به سمت استیجی که در محوطه بیرونی ساخته شده بود، بروند.
برگزاری مسابقه برای کودکان از دیگر بخش‌هایی بود که در پایان آن نیز جوایزی به کودکان اهدا شد. همچنین در ادامه کودکان شاهد اجرای خیمه شب بازی بودند.
در میان کودکان، تعدادی از دانش‌آموزان مقطع ابتدایی نیز با روپوش‌های مدرسه به جشن عروسک‌ها آمده بودند.
در گوشه‌ای از محوطه از مردم با بستنی پذیرایی می‌شد و در قسمت دیگری نیز غرفه فروش عروسک‌های کاغذی و دستکشی به چشم می‌خورد.
اجرای نمایش‌های صحنه‌ای نیز مورد استقبال عموم واقع شد و مردم به صورت رایگان از نمایش‌های این روز دیدن کردند.
عروسک غول پیکر مبارک در روز جهانی کودک در پارک لاله حضور داشت و به اجرای برنامه پرداخت.
در بخشی از اجراهای میدانی حضور بزرگسالان حتی بیشتر از کودکان بود و بسیاری از کودکان دیروز به یاد خاطره‌های دوران کودکی‌شان، گروه‌های نمایشی را همراهی می‌کردند.
پیمان شریعتی مدیر اجرایی جشن عروسک‌ها، مجید بوربور مدیر کمیته روابط عمومی مبارک یونیما و پوپک عظیم‌پور در جشن عروسک‌ها حضور داشتند.
جشن عروسک‌ها به همت معاونت هنری سازمان فرهنگی هنری شهرداری تهران و با مشارکت یونیما روز گذشته -16 مهرماه- مصادف با روز جهانی کودک با حضور مردم در پارک لاله برگزار شد.