تقدیر از ”مکبث زار” در جشنواره هایفست

نمایش "تنها سگ اولی می‌داند چرا پارس می‌کند مکبث"با طراحی و کارگردانی ابراهیم پشت کوهی پنجشنبه گذشته ـ ۱۴ مهرماه ـ در نهمین جشنواره بین‌المللی تئاتر هایفست ارمنستان در شهر ایروان اجرا شد و با استقبال فراوانی از سوی تماشاگران ارمنی و مواجه شد.
به گزارش دریافتی سایت ایران تئاتر، همچنین از ابراهیم پشت کوهی کارگردان این گروه در مراسم اختتامیه جشنواره تقدیر به عمل آمد. جمعی از مهمانان خارجی این فستیوال نیز از این نمایش که بر اساس آیین و موسیقی زار منطقه جنوب ایران است، دیدن کردند و پس اجرا با گروه درباره مراسم آیینی ایران صحبت کردند.
این اثر اقتباسی از نمایشنامه "مکبث" شکسپیر است و علاوه بر داشتن آیینهای بومی منطقه جنوب ایران و مراسم زار با نگاهی به شیوههای اجرایی کابوکی، کاتاکالی، بوتو و کمدیا دلارته اجرا میشود.
موسیقی که درآثار این گروه تئاتر استفاده میشود یکی از ابزارهای اجراست. موسیقی اتفاقی و تلفیقی از آوازهای فولکلوریک جنوب ایران و سازهای مختلف ژاپنی و آفریقایی، هندی و اشیاء است.
داوود اسلامی، محمد سایبانی، فریبا امیری، مجید کشاورز، مریم حکمت، مسعود اولی بندری، وحید رضا زارع و بهروز عباسی بازیگران این اجرا بودند و رضا عباسپور، رضا کولغانی، نوید قویدل و پیمان بخشی گروه موسیقی این اجرا را تشکیل میدادند.
دیگر عوامل گروه هم عبارتند از: عقیل دادیزاده به عنوان دستیار کارگردان، پونه مجتبی مسوول بینالملل گروه، صدیقه غلامی طراح پوستر و بروشور و فروغ سجادی مسوول هماهنگی و روابط عمومی.
"تنها سگ اولی میداند چرا پارس میکند مکبث" که سال 88 جایزه بهترین نمایش بخش تجربههای نو بیستوهشتمین جشنواره بینالمللی تئاتر فجر را نیز دریافت کرد، شهریور 89 درکارگاه نمایش تئاتر شهر اجرای عمومی شد.
نهمین جشنواره بینالمللی تئاتر هایفست از 2 تا 8 اکتبر (10تا 17 مهرماه) در پایتخت ارمنستان برگزار شد.