کافه تریای تالار اصلی میزبان نمایش ”صد سال پیش از تنهایی ما”

دور جدید اجرای نمایش در فضاهای بیرون از تالار های نمایشی مجموعه تئاتر شهر با اجرای نمایش "صد سال پیش از تنهایی ما"نوشته سجاد افشاریان در کافه تریای تالار اصلی در هفته اول آبان‌ماه آغاز می‌شود.
به گزارش دریافتی سایت ایران تئاتر از روابط عمومی مجموعه تئاتر شهر، حسن جودکی کارگردان این نمایش گفت: این اثر نمایشی که با بازی سیامک صفری در کافه تریای تالار اصلی مجموعه تئاتر شهر اجرا میشود روایتگر تنهایی یک انسان است که دغدغههای اجتماعی خود را در یک فضای شاعرگونه و جذاب برای تماشاگر روایت میکند.
جودکی ادامه داد: ایجاد یک فضای بازیگر محور در محیطی که پیش از این اجرای نمایش در آن بعید به نظر میرسید میتواند برای هر تماشاگری جذاب به نظر آید و ما دیدیم که در اجرای نمایش "لارنس راهب مردی که حرف میزند" نوشته محمد چرم شیر و کارگردانی عباس غفاری تماشاگر چه استقبالی از این اجرای محیطی کرد.
گفتنی است نمایش "صد سال پیش از تنهایی ما" نوشته سجاد افشاریان به کارگردانی حسن جودکی و بازی سیامک صفری از هفته اول آبان ماه ساعت 18 در کافه تریای تالار اصلی مجموعه تئاتر شهر به صحنه میرود.