در حال بارگذاری ...
...

نمایش ”بزغاله‌های ناقلا” با حضور بازیگران نابینا در رشت اجرا می‌شود

نمایش "بزغاله‌های ناقلا"ویژه گروه سنی کودکان با حضور بازیگران نابینا در سالن بهزیستی رشت به صحنه می‌رود.

"الهام روح‌اللهی" منشی صحنه، مدیر هماهنگی و برنامه‌ریز نمایش، "بزغاله‌های ناقلا" در گفت‌وگو با سایت ایران تئاتر، گفت: «این اثر نمایشی که کارگردانی آن به عهده ابراهیم حسن‌زاده است از 2 تا 10 آبان‌ماه ساعت 17 در سالن بهزیستی واقع در خیابان تختی رشت به صحنه می‌رود. همچنین این نمایش صبح‌ها در سه نوبت ویژه مهد کودک‌ها و مدارس اجرا خواهد شد.»
وی ادامه داد: «نمایش بزغاله‌های ناقلا کاری از گروه تئاتر آبی با همکاری انجمن خدمات فرهنگی رفاهی معلولان بینایی گیلان اجرا خواهد شد.»
روح‌اللهی با بیان اینکه مهسا عابدی متن این اثر را نوشته به مضمون نمایش اشاره کرد و افزود: «قصه قدیمی شنگول و منگول و حبه انگور در عصر جدید اتفاق می‌افتد و یک غول هم وارد داستان می‌شود، در واقع این نمایش با یک نگاه مدرن به پیچیدگی‌های رفتاری در دنیای کودکان می‌پردازد.»
سودابه نیکرو، ارشد امیراسکندری، شادی امیدوار، حسن زاهدی، مهران پروین، رضا سلیمی، یایدا سیف‌زاده و علیرضا خوش قلب بازیگران نمایش بزغاله‌های ناقلا هستند.
سایر عوامل عبارتند از: طراح و کارگردان: ابراهیم حسن‌زاده، دستیار کارگردان: علیرضا خوش‌قلب، مدیر صحنه: مهدی قیدادی و یایدا سیف‌زاده، طراح گریم: شیدا شیدا دوست، طراح لباس و دوخت لباس حیوانی: سارا ناصری، کیا ناینک و ریحانه خائف.
گفتنی است، این دومین اثری است که گروه نمایش آبی به همراه نابینایان به صحنه می‌برند. نمایش "آرزوی پرنده" اولین اثری بود که سال گذشته این گروه نمایشی به همراه نابینایان اجرا کرد.