در حال بارگذاری ...
...

از چندین جلد کتاب تئاتر کودک و نوجوان رونمایی شد

از چندین جلد کتاب تئاتر کودک و نوجوان رونمایی شد

همزمان با هجدهمین جشنواره بین المللی تئاتر کودک و نوجوان، از چندین جلد کتاب تئاتر کودک و نوجوان با حضور داود کیانیان، منوچهر اکبرلو و قطب الدین صادقی، محمد عاقبتی و چند تن از فعالان عرصه تئاتر کودک رونمایی شد.

به گزارش سایت ایران تئاتر، "مجموعه سه جلدی نمایشنامه های داوود کیانیان" یکی از این کتاب ها بود که تمام نمایشنامه های چاپ شده و چاپ نشده وی در طی 40 سال گذشته را شامل می شود.
"پژوهشی در تأثیر نمایش خلاق در فرآیند تربیتی کودکان" تألیف "بیتا محمودی" و کتاب "پنج نمایشنامه برگزیده کودک و نوجوان" شامل نمایشنامه های "بابا که ترس ندارد"، "بازی"، "پسرک نون زنجبیلی"،"سلیمان و سمردون" از دیگر کتاب های رونمایی شده در این جشنواره به شمار می روند.
کتاب "تولید نمایش در موقعیت های بحرانی"، کتاب "نوجوانان و تئاتر جدید" نوشته "نئو اری کریک" و کتاب "درام خلاق در کلاس درس و فراتر از آن" نوشته "نلی مک کاسلین" ترجمه "حسین فدایی حسین" نیز در این روز رونمایی شد.

داوود کیانیان: برای جشن صدسالگی تئاتر کودک برنامه ریزی کنیم
پژوهشگر تئاتر کودک و نوجوان تاکید کرد باید برای جشن صدسالگی تئاتر کودک و نوجوان ایران برنامه ریزی کنیم.
به گزارش سایت ایران تئاتر، داود کیانیان در مراسم رونمایی از کتاب های جشنواره اظهار کرد: پنج سال دیگر صدمین سال تولد تئاتر کودک در ایران است که باید خود را برای برگزاری یک جشن بزرگ و موفق آماده کنیم و تحقق این مهم مستلزم برخورداری از یک برنامه مشخص است.
داور بخش بین الملل هجدهمین جشنواره بین المللی تئاتر کودک و نوجوان با طرح این سوال که تئاتر نوجوان در کجای این جشنواره گنجانده شده است، تصریح کرد: به طور قطع پاسخ مناسب به این سئوال می تواند در برنامه ریزی برای رفع مشکل پیش رو مثمر ثمر واقع شود.
یکی از کارگردانان تئاتر کودک و نوجوان نیز تئاتر کودک را پایه گذار تئاتر ملی دانست و افزود: تئاتر کودک و نوجوان باید بیش از گذشته جدی گرفته شود و رویدادهای بزرگ برای فعالیت در این عرصه به صورت مستمر برگزار شوند.
علی پویان با انتقاد از اینکه جشنواره ها صرفاً جنبه آماری پیدا کرده است، ادامه داد: به نظر بنده باید یک کارگاه متمرکز و دائمی آموزش تئاتر کودک و نوجوان داشته باشیم، زیرا این کارگاه علاوه بر پوشش سایر استان¬ها موجب ارتقای سطح کارهای نمایشی می¬شود.
وی تأکید کرد: همدان می¬تواند ایجادکننده این مرکز در کشور باشد و با حضور اساتید مجرب و گسترش فعالیت ها، هنر تئاتر کودک و نوجوان را متعالی کند.
وی گفت: توسعه فعالیت گروه های نمایشی در مناطق مختلف کشور و تشویق مردم برای حضور در سالن های نمایش با ارائه کارهای خوب از دیگر موضوعاتی است که می تواند عاملی برای تقویت تئاتر و فرهنگسازی برای توجه به آن باشد.
پویان در پایان تأکید کرد: تئاتر کودک و نوجوان به عنوان یک ابزار بسیار مطمئن است که نه تنها معضلات فرهنگی را کاهش می دهد که زمینه ساز تقویت فرهنگ عمومی نیز خواهد بود.
هجدهمین جشنواره بین المللی تئاتر کودک و نوجوان امروز در همدان به پایان می رسد.