در حال بارگذاری ...
...

قطب‌الدین صادقی از اول شهریور با”عکس یادگاری” در تالار چهارسو

نمایش”عکس یادگاری” به کارگردانی قطب‌الدین صادقی از اول شهریور ماه در تالار چهارسو روی صحنه می‌رود.دکتر قطب‌الدین صادقی نویسنده، کارگردان و طراح این نمایش در گفت‌وگو با سایت ایران تئاتر، درباره این نمایش خاطر نشان کرد:«نمایش”عکس یادگاری” مربوط به همین دوران و درباره چهارچوب مسائل امروز ماست. نمایشی به نوعی درباره گروتسک قدرت است و در مورد کشورهای استبداد زده است و به رابطه انسان‌ها و دیکتاتوری می‌پردازد. این که چگونه همه ما در باطن یک دیکتاتور کوچک هستیم. ”عکس یادگاری” گروتسکی از این مسائل است که آدم‌ها و زمان و محل آن متعلق به امروز است.»

نمایش”عکس یادگاری” به کارگردانی قطب‌الدین صادقی از اول شهریور ماه در تالار چهارسو روی صحنه می‌رود.
دکتر قطب‌الدین صادقی نویسنده، کارگردان و طراح این نمایش در گفت‌وگو با سایت ایران تئاتر، درباره جایگاه این نمایش در میان دیگر آثار خود گفت:«کارهایی را که تاکنون انجام داده‌ام می‌توان به سه دسته تقسیم کرد، یکی آثار کلاسیک خارجی، یکی کارهایی که بر اساس منابع کلاسیک ایرانی انجام شده و دیگری کار روی تئاتر معاصر.»
وی افزود:«درست است که آثار کلاسیک هم از مسائل امروز جدا نبودند ولی امروزه هم موضوعاتی مطرح است که در جای خود و با زبان و شکل خود باید مطرح شوند به همین خاطر به مسائلی که در دوران ما می‌گذرد روی آوردم. بعد جستجو کردم تا ببینم چه مسائلی هستند که شایستگی گفتن دارند. بنابراین به سراغ هراس انگیزترین و بزرگترین این معضلات که سرنوشت عمومی را مورد هدف قرار داده‌اند، رفتم. یکی از مسائل، موضوع نسل کشی بود که در نتیجه نمایش”دوران بیگناهی” را اجرا کردم.»
صادقی خاطر نشان کرد:«نمایش”عکس یادگاری” مربوط به همین دوران و درباره چهارچوب مسائل امروز ماست. نمایشی به نوعی درباره گروتسک قدرت است و در مورد کشورهای استبداد زده است و به رابطه انسان‌ها و دیکتاتوری می‌پردازد. این که چگونه همه ما در باطن یک دیکتاتور کوچک هستیم. ”عکس یادگاری” گروتسکی از این مسائل است که آدم‌ها و زمان و محل آن متعلق به امروز است.»
وی در پاسخ به این سوال که آیا از طنز هم این در نمایش استفاده شده گفت:«یک طنز تلخ در کار وجود دارد، طنزی که حتی نمی‌گذارد مخاطب بخندد و در نیمه راه خنده او را متوقف می‌کند و اضطراب و دلشوره به تماشاگر منتقل می‌کند.»
وی در پایان اشاره کرد:«موضوع این نمایش جهان شمول است و نمی‌‌توان به هیچ زمان و مکان و سرزمینی محدودش کرد. آدم‌ها اسم مشخصی ندارند و این اسم‌ها را به عمد پاک کردم تا نمایش به سمت جهان شمول بودن حرکت کند.»
گفتنی است دیگر عوامل این نمایش عبارتند از: آهنگساز فرزاد ورزنده‌آذر، بازیگران کاظم هژیرآزاد، کرامت رودساز، نعمت‌ اسدالهی، شمسی صادقی، عماد نظری، اشکان جنابی، فریبا خادمی و امیریل ارجمند.»