در حال بارگذاری ...
...

استقبال هشت هزار تماشاگر از نمایش‌های تالار استاد انتظامی

استقبال هشت هزار تماشاگر از نمایش‌های تالار استاد انتظامی

همزمان با فصل پاییز؛ تالار انتظامی مجموعه خانه هنرمندان ایران در فصل پاییز میزبان بیش از ۱۸ اثر نمایشی بود.

به گزارش دریافتی سایت ایران تئاتر از روابط عمومی و امور بین‌الملل مجموعه تماشاخانه ایرانشهر؛ تالار انتظامی مجموعه خانه هنرمندان ایران از اول مهرماه سال جاری تا پایان آذرماه میزبان نمایش‌های مختلفی از کارگردان‌های جوان و حرفه‌ای تئاتر بود که این آثار با استقبال از سوی مخاطبان و هنرمندان و پیشکسوتان عرصه تئاتر روبرو شد.
در این فصل 8 هزار و شصت و یک نفر از نمایش‌های اجرا شده در تالار استاد انتظامی دیدن کردند.
در این فصل و از میان نمایش‌های اجرا شده در این تالار نمایش‌های "منو تلخک" به نویسندگی و کارگردانی نیما دهقانی با دو هزارو 215 مخاطب و نمایش "در انتظار گودو" به کارگردانی امیر شمس با یک هزار و 115 نفر تماشاگر پر مخاطبین آثار اجرا شده بوده‌اند.
براساس این گزارش در این فصل نمایش‌هایی چون؛ " قتل در تحریر" آزاده شاهمیری،"بازی" علی اکبر علیزاد،"گوشت" امیر احمدی‌آریان، "فروپاشی" آروند دشت آرایی،" نطق آخر" بهزاد آقا جمالی، "ماه منیر" بهزاد فراهانی،"مویز در آفتاب" منیژه محامدی، "زخمی بنام چسب" شهره سلطانی، "هدیه مرموز" یاسر خاسب، "منو تلخک"، "سست"داود بنی اردلان،" در انتظار گودو" امیر شمس، "ای وای های" ستاره امینیان، " اعترافات سه تا ابله " امیر اسماعیلی ،" صندلی خالی" سید محمد خالقی، "این منم ایسمن" سید مهدی احمد پناه و"تاریکی همچون رویا" از اصغر پیران در این سالن اجرا شدند.
یادآور می‌شود؛ نمایش"دست‌های دکتر زمل وایس" به کارگردانی پیام فروتن از دیگر آثار نمایشی تالار استاد انتظامی مجموعه خانه هنرمندان ایران است که اجراهای خود را از چهارم دی ماه در این تالار آغاز می‌کند.