در حال بارگذاری ...
...

در پروژه تئاتر محیطی هنرمندان با مشکلات پروسه تصویب بودجه روبرو نمی‌شوند

در پروژه تئاتر محیطی هنرمندان با مشکلات پروسه تصویب بودجه روبرو نمی‌شوند

مدیر پروژه تئاتر محیطی گفت: «در این پروژه طبق قانون، ۸۰ درصد از پول گیشه به گروه‌های نمایشی و ۲۰ درصد مابقی به مجموعه تئاتر اختصاص می‌یابد و بدین ترتیب هنرمندان نیز با مشکلات پروسه تصویب بودجه روبرو نمی‌شوند.»

"عباس غفاری" که یکی از اعضای شورای انتخاب آثار تئاتر محیطی نیز هست، در گفت‌وگو با سایت ایران تئاتر، گفت:‌ »اجرای پروژه تئاتر محیطی در شرایطی که سالن نمایشی کافی برای هنرمندان وجود ندارد، هم برای گروه‌ها و هم برای مجموعه تئاتر شهر منفعت داشته است.»
وی که معتقد است این پروژه از آغاز یعنی با اجرای نمایش "لارنس راهب" تاکنون با استقبال خوبی از سوی مخاطبان روبرو شده است، بیان کرد: «علاقمندان می‌توانند آثاری را که با تعاریف تئاتر محیطی مطابقت دارد ارائه کنند تا پس از تأیید شورای انتخاب آثار، به اجرا درآیند.»
وی با یادآوری اینکه در کنار حمید پورآذری و افروز فروزند شورای انتخاب آثار پروژه تئاتر محیطی را  تشکیل می‌دهند، درباره نحوه انجام پروسه کار عنوان کرد:‌ »پس از گزینش آثاری که شاخصه‌های لازم برای اجرای تئاتر محیطی را دارند، با توافق و صحبت‌هایی که با کارگردانان گروه‌ها انجام می‌شود، برنامه‌ریزی‌های اولیه برای مشخص کردن زمان اجرا صورت می‌گیرد.»
غفاری افزود: «سپس آثار و طرح‌های ارائه شده از سوی هنرمندان توسط شورای نظارت و ارزشیابی مورد بررسی قرار می‌گیرند و در نهایت در لابی‌ها، سالن‌های انتظار و دیگر مکان‌های موجود در مجموعه تئاتر شهر به اجرا درمی‌آیند.»
وی در ادامه با بیان اینکه این پروژه طرحی دائمی است، اظهار کرد: «با توجه به تعداد زیاد متقاضیان برای اجرای آثار نمایشی و کم بودن سالن‌ها این طرح می‌تواند به طور دائم به اجرا درآید.»
غفاری سپس به تداخل اجرای آثار تئاتر محیطی با آثار جشنواره تئاتر فجر اشاره کرد و تصریح کرد: «در این خصوص پیشنهادهایی ارائه شده اما باید صحبت‌های نهایی را با "رحمت امینی" دبیر سی‌امین جشنواره بین‌‌المللی تئاتر فجر انجام دهم که برنامه و وضعیت اجرای آثار محیطی مشخص شود.»
وی در پایان تأکید کرد: «با وجود گروه‌های خارجی و گروه‌های شهرستانی که به واسطه اجرای آثار در جشنواره فجر به تهران می‌آیند، اجرای آثار محیطی موقعیت خوب و جالبی است. در واقع اجرای اینگونه آثار برای گروه‌های شهرستانی که از سالن‌های نمایشی کمتری در استان‌های خود برخوردار هستند نیز به دلیل کم خرج بودنش قابل توجه خواهد بود.»