در حال بارگذاری ...
...

اجرای ”عشق و عالیجناب” حسین پاکدل در تالار وحدت

اجرای ”عشق و عالیجناب” حسین پاکدل در تالار وحدت

"حسین پاکدل" که قرار است بهمن و اسفند سال جاری با نمایش "عشق و عالیجناب" در تالار وحدت حضور یابد، در خصوص کم و کیف تمرینات این نمایش گفت: «تمرینات نمایش "عشق و عالیجناب" به بهترین شکل ممکن در حال انجام است.»

به گزارش دریافتی سایت ایران تئاتر، پاکدل در گفت‌وگو با روابط عمومی و امور بین‌الملل بنیاد رودکی، در خصوص زمان اجرای این نمایش در تالار وحدت گفت: «این نمایش پس از اجرا در بخش مهمان سی امین جشنواره بین‌المللی تئاتر فجر، بهمن و اسفند سال جاری در تالار وحدت به اجرای عمومی در خواهد آمد.»
وی افزود: «این نمایش که به پیشنهاد و دعوت بنیاد فرهنگی هنری رودکی تهیه و تولید شده، تمرینات‌اش را از 15 آبان آغاز کرده و قرار است هفته آینده نیز مورد بازبینی قرار گیرد.»
وی با اشاره به تغییراتی که در جمع بازیگران نمایش "عشق و عالیجناب" صورت گرفته، خاطر نشان کرد: «در این نمایش بازیگرانی چون: سیامک صفری، سهیلا رضوی، بابک حمیدیان، ستاره اسکندری، رحیم نوروزی، محسن حسینی، ایوب آقاخانی، نوید محمد پور، امیررضا وزیری، طوفان مهردادیان، معصومه قاسمی پور، مرتضی            آقاحسینی، هومن خدادوست و ... به ایفای نقش می‌پردازند.»
گفتنی است نمایش "عشق و عالیجناب" داستانی عاشقانه را در بستری سیاسی - اجتماعی و در تاریخ معاصر به تصویر می‌کشد.