پای صحبت پیشکسوتان تئاتر لالهزار
در گذشته تئاتر لالهزار برای هنرمندان تئاتر به عنوان یک دانشگاه محسوب میشد، بنابراین بیتوجهی نسبت به آن عین بیانصافی است.مهین بوجار یکی از بازیگران قدیمی تئاترهای لالهزار در گفتوگو با سایت ایران تئاتر، با اعلام این مطلب به دلایل رکود تئاتر لالهزار اشاره کرد و افزود:«از دلایل رکود تئاتر لالهزار میتوان به دوری جستن هنرمندان مطرح و قدیمی از تئاتر لالهزار اشاره کرد. همچنین عرضه آثار نمایش تکراری و در حقیقت عدم مدیریت صحیح در تئاتر لالهزار از دیگر عوامل رکود تئاتر لالهزار محسوب میشود.»
در گذشته تئاتر لالهزار برای هنرمندان تئاتر به عنوان یک دانشگاه محسوب میشد، بنابراین بیتوجهی نسبت به آن عین بیانصافی است.
مهین بوجار یکی از بازیگران قدیمی تئاترهای لالهزار در گفتوگو با سایت ایران تئاتر، با اعلام این مطلب به دلایل رکود تئاتر لالهزار اشاره کرد و افزود:«از دلایل رکود تئاتر لالهزار میتوان به دوری جستن هنرمندان مطرح و قدیمی از تئاتر لالهزار اشاره کرد. همچنین عرضه آثار نمایش تکراری و در حقیقت عدم مدیریت صحیح در تئاتر لالهزار از دیگر عوامل رکود تئاتر لالهزار محسوب میشود.»
این بازیگر باسابقه تئاتر در ادامه افزود:«تئاتر لالهزار متعلق به قشر کارگر است. به همین دلیل کارگری که با زحمت فراوان کسب درآمد میکند، نمیتواند بپذیرد پولی که با زحمت فراوان بدست آورده بابت نمایشهای تکراری بپردازد و این مسئله به تسریع رکود تئاتر لالهزار کمک کرده است.»
بوجار نیز مانند دیگر هنرمندان تئاتر از مسئولان خواست به تئاتر لالهزار توجه بیشتری داشته باشند و خاطر نشان کرد:«شایسته است همان گونه که مسئولان به نمایشهای تئاترشهر و ... رسیدگی میکنند به تئاتر لالهزار نیز بها بدهند تا از مزایا و امکانات مناسب بهرهمند شده و مورد حمایت قرار گیرند.»
رضا امیری کارگردان نمایش”دختران فراری” که بیش از چهار دهه در عرصه بازیگری و کارگردانی تئاتر فعالیت دارد نیز در خصوص تئاتر پارس و هنرمندان فعال در آن گفت:«تئاتر پارس بیش از 80 سال قدمت دارد و میزبان هنرمندان بزرگ تئاتر چون مرحوم اصغر تفکری، مجید محسنی، مصفا و ... بوده به همین دلیل هیچ یک از اهالی تئاتر علاقهمند به تعطیل شدن تئاتر پارس نیستند.»
امیری تصریح کرد:«تئاتر پارس حدود ظرفیت 300 تماشاگر را دارد و برای من پیش آمده که در روزهای معمولی 200 تماشاگر در سالن حضور داشته و این رقم در روزهای تعطیل به 800 تا 1150 تماشاگر رسیده است، اما متاسفانه با حضور برخی افراد که با هنر تئاتر آشنایی نداشتند تئاتر پارس شاهد روزهایی بوده که تعداد تماشاگران آن 8 یا 12 تن بوده است.»
وی از مسئولان اداره کل هنرهای نمایشی خواست تا علاوه بر نظارت بر تئاتر پارس، برای تماشای نمایش در تئاتر پارس در این تالار حضور پیدا کنند و هنرمندان تئاتر پارس را تنها نگذارند.»
امیری در پایان گفت:«زمانی خیابان لالهزار مرکز هنر کشور بود و تالارهای نمایشی چون تئاتر دامون، تئاتر دهقان، تئاتر نصر، تئاتر پارس، تئاتر باربد و ... در آن وجود داشت که متاسفانه هر یک به دلایل مختلف تخریب شد. پس بهتر آن است که تمام تلاشمان را برای حفظ و راهاندازی تئاتر پارس که از قدیمیترین تالارهای نمایشی کشور است، به کار گیریم.»