در حال بارگذاری ...
...

تمدید اجرای نمایش ”ننه دلاور و فرزندانش” در تالار محراب

تمدید اجرای نمایش ”ننه دلاور و فرزندانش” در تالار محراب

اجرای نمایش "ننه دلاور و فرزندانش"تا ۱۲ بهمن‌ماه در تالار محراب ادامه دارد.

به گزارش دریافتی سایت ایران تئاتر از روابط عمومی نمایش، "ننه دلاور و فرزندانش" به کارگردانی "افشین زمانی" که به دلیل مصادف شدن با ایام سوگواری اربعین متوقف شده بود، از 27 دی‌ماه آغاز و تا 12 بهمن‌ماه ادامه خواهد داشت.
افشین زمانی کارگردان نمایش با اعلام این خبرگفت: «با توجه به استقبالی که در مدت اجرای این نمایش صورت گرفت، با همکاری مسئولان مربوطه، مجوز اجرای این نمایش به مدت دو هفته دیگر صادر شده و  از 27 دی تا 12 بهمن‌ماه دوباره به صحنه خواهد رفت.»
"ننه دلاور و فرزندانش" یکی از آثار برجسته "برتولت برشت" است که پیش‌تر از هفتم دی‌ماه در تالار محراب به کارگردانی زمانی روی صحنه رفته بود.
 در این نمایش بازیگرانی چون تینا بخشی، یلدا عباسی، مریم مالمیر، بهزاد عبادی، هومن رستگار، سعید محبی، سهیل ساعی، کاظم عینعلی، علیرضا چاوش، هدی حیدری، نورا کیان پور، کوشا ساعی، آرش صباغی، رضا معراجی و افشین زمانی به ایفای نقش می‌پردازند.
 همچنین آرش عزیزی نیز آهنگسازی این نمایش را برعهده دارد که در کنار نوازندگانی چون آیدین شفائی و بهنوش ناصرپورگروه موسیقی این نمایش را تشکیل می‌دهند.
بنا بر این گزارش نمایش "ننه دلاور و فرزندانش" طبق روال اجراهای دو هفته اول، در مدت زمان تمدید نیز هر روز به جز شنبه‌ها ساعت 18، در تالار محراب، تقاطع خیابان ولیعصر(عج) و امام خمینی، اجرا خواهد شد.
علاقمندان می‌توانند از طریق شماره تماس 09195373761 برای رزرو بلیت اقدام کنند.