در حال بارگذاری ...
...

نمایش خیابانی ”هیس” از فردا در پارکینگ تالار وحدت اجرا می شود

نمایش خیابانی ”هیس” از فردا در پارکینگ تالار وحدت اجرا می شود

نمایش خیابانی "هیس"کاری از "امیرحسین شفیعی"که قرار بود امروز ساعت ۱۸:۳۰ در پارکینگ تالار وحدت اجرا شود، به دلیل تداخل با مراسم افتتاحیه جشنواره بین المللی فیلم فجر به فردا موکول شد.

شفیعی در گفت‌وگو با سایت ایران تئاتر، گفت:«علی‌رغم تلاش‌های دبیرخانه سی‌امین جشنواره بین‌المللی تئاتر فجر، اجرای نمایش "هیس" به دلیل هم زمانی با برگزاری مراسم  افتتاحیه جشنواره فیلم فجر در پارکینگ تالار وحدت، به فردا -13 بهمن ماه – موکول شد.»
وی اظهار کرد:«نمایش هیس از فردا -13 بهمن ماه – به مدت دو روز ساعت 18:30 در پارکینگ تالار وحدت اجرا می‌شود.»

کارگردان نمایش "هیس" خاطرنشان کرد:«نمایش "هیس"که تلاش مردم را برای رسیدن به آزادی بازگو می‌کند بدون کلام و با شیوه تئاتر فیزیکال اجرا می‌شود.»
وی همچنین یادآور شد:«علی عمرانی، روح‌ا... سنایی، لیلا جنیدی، راضیه ده‌پایینی، نصرالدین خاتمی، حسین بودشی، علیرضا کاظم‌زاده، اعظم رجبی، مرجانه هوشمند، الهام انصاری، مژگان براتی و پویا شاهسوند بازیگران این اثر نمایشی هستند.»

شفیعی در ادامه تأکید کرد:«همچنین نمایش "داستانک" که نوشته و کار خودم و روح الله سنایی است و از ورامین در جشنواره شرکت کرده از شنبه تا سه شنبه – 15 تا 18 بهمن ماه – در پارکینگ تالار وحدت به اجرا در می‌آید و بازیگران این نمایش هم راضیه ده‌پایینی و روح الله سنایی هستند.»