”لانه خرگوش” بیانگر تلاش انسان برای تغییر وضعیت موجود است

"توماج دانش بهزادی" که امروز–۱۵ بهمن ماه –نمایش "لانه خرگوش"را در قالب سی‌امین جشنواره تئاتر فجر در تالار قشقایی به صحنه می‌آورد، گفت: «این نمایش که به شیوه رئالیستی به اجرا در می‌آید، بیانگر تلاش انسان برای تغییر وضعیت موجود است.»
دانش بهزادی در گفتوگو با سایت ایران تئاتر گفت: «نمایش "لانه خرگوش" نوشته دیوید لیندزی است که با استفاده از سبک رئالیستی شکل روایتگونه بسیار جالبی دارد.»
وی عنوان کرد: «در اجرای این اثر بین حس و عاطفه تفاوت ویژهای قائل شدیم؛ چرا که به عقیده من حس یک مقوله درونی، شخصی و عاطفه موضوعی جهانی و اجتماعی است. ما سعی کردیم در تولید این اثر نمایشی عاطفه مخاطب را در لحظه لحظه نمایش دخیل کنیم تا ببینیم در چه زمانی برخورد و اصطکاک عواطف به وجود میآید.»
دانش بهزادی با بیان اینکه دراماتورژی اثر براساس دریافت تماشاگر است، در خصوص طراحی صحنه این نمایش بیان کرد: «در آغاز کار، صحنه نمایش بسیار گستردهتر بود و من تمایل داشتم صحنه همانند خانهای گرم و صمیمی باشد تا تماشاگر احساس کند در خانه خود است، اما در ادامه کار توهمی را به وجود آوردیم که باعث دور شدن از واقعیت میشد که در نهایت با بافتهایی که به فضای نمایش دادیم، به رئال بودن اثر کمک کردیم».
کارگردان نمایش "لانه خرگوش" در خصوص مضمون اثر تصریح کرد: «این نمایش درباره زوج جوانی است که کودک پنج سالهشان را بر اثر تصادف از دست دادهاند و حال میکوشند با این مساله کنار بیایند. ما در این نمایش، شاهد تلاش بیوقفه آنها برای بازسازی زندگی از دست رفتهشان هستیم.»
وی با اشاره به اینکه متن این اثر برنده جایزه پولیتزر سال ٢٠٠٧ شده است به معرفی بازیگران و عوامل پرداخت و یادآور شد: «گیلدا حمیدی، هومن سلطانی، سارا بهرامی، مرضیه بدرقه و میثا زارع بازیگران این اثر نمایشی هستند و احسان ضیایی موسیقی،پریدخت عابدین نژاد طراحی لباس و امیر رضازاده طراحی صحنه این اثر را برعهده دارند.»
گفتنی است، نمایش"لانه خرگوش" ، شنبه ١۵- بهمن ماه- در دو نوبت ١٧ و 19:30 در تالار قشقایی مجموعه تئاتر شهر به صحنه میرود.