در حال بارگذاری ...
...

باید از اکنون در فکر برگزاری دوره بعدی جشنواره تئاتر فجر باشیم

باید از اکنون در فکر برگزاری دوره بعدی جشنواره تئاتر فجر باشیم

مهمترین مساله تغییر نگرش ما نسبت به برنامه ریزی و مدیریت ما در برگزاری جشنواره تئاتر فجر است و باید از اکنون در فکر برگزاری دوره بعدی این جشنواره باشیم.

به گزارش دریافتی سایت ایران تئاتر، "جواد نوری" کارگردان نمایش "پری" با بیان این مطلب به پایگاه رسمی اطلاع رسانی سی امین جشنواره بین‌المللی تئاتر فجر؛گفت: «نخستین و مهمترین مساله موجود، تغییر نگرش نسبت به برنامه‌ریزی و مدیریت در برگزاری جشنواره تئاتر فجر است، بدین معنی که با پایان سی امین جشنواره بین المللی تئاتر فجر در اندیشه برنامه ریزی برای برگزاری دوره بعدی جشنواره باشیم و آنرا تا دوره بعد رها نکنیم.»
وی در ادامه افزود: «این چندان جالب نیست که با نزدیک شدن به بهمن ماه به فکر برگزاری جشنواره تئاتر فجر باشیم؛ چرا که این جشنواره مهمترین رویداد تئاتری و یکی از مهمترین رویدادهای فرهنگی کشور است و باید شاهد شکوفایی بیشتر آن باشیم.»
نوری اظهار کرد: «به اعتقاد من پس از برگزاری جشنواره تئاتر فجر به سراغ آسیب شناسی آن برویم و بر نوع اجرای آثار و نوع مدیریت در زمینه تئاتر آسیب شناسی داشته باشیم تا برای دوره آتی این جشنواره برنامه‌ریزی دقیق‌تری صورت بگیرد.»
کارگردان نمایش "پری" گفت: «باید ارزیابی شود که چه گروه‌هایی دعوت شده‌اند و بازخورد آن چه بوده و از کارگردانان شاخص جشنواره برای حضور در دوره بعدی نیز دعوت به عمل آوریم.»
نوری خاطرنشان کرد: «مهمترین موضوع برنامه‌ریزی و مدیریت تئاتر است که به دلیل دیر رسیدن بودجه‌های فرهنگی، مشکلاتی بر سر راه این جشنواره به وجود می‌آید و باید به ستاد برگزاری این جشنواره تبریک بگویم که با وجود این مسائل، جشنواره‌ای آبرومند برگزار کرده‌اند.»
وی افزود: «مطمئن باشید که وقتی رویدادی فرهنگی هنری در سطح جشنواره تئاتر فجر در کشور برگزار می‌شود می‌تواند رویکرد فرهنگی سایر کشورها را تحت تاثیر قرار دهد و ما می‌توانیم فرهنگ اصیل ایرانی و انقلابی را به سایر کشورها انتقال دهیم.»
نوری با اشاره به پاره‌ای مشکلات در برگزاری جشنواره تئاتر فجر گفت: «جشنواره سی‌ام در برنامه‌ریزی و آماده‌سازی سالن‌ها و گروه‌های نمایش با مشکلات بیشتری مواجه بود تا جایی که من در بخش چشم‌انداز این جشنواره نیز اثری داشتم که به همین دلایل امکان اجرای آن را پیدا نکردم.»
وی در پایان اشاره کرد: «تغییر دبیر جشنواره نیز تا حدی موجب بلاتکلیفی گروه‌های نمایشی شد؛ اما به جرات می‌توان گفت که گروه‌های خوبی در سی امین جشنواره تئاتر فجر شرکت کردند.»
یادآوری می‌شود سی‌امین جشنواره بین‌المللی تئاتر فجر به دبیری رحمت امینی تا 22 بهمن در تهران ادامه دارد.
برای دریافت اطلاعات بیشتر به سایت جشنواره تئاتر فجر www.fitf.ir  مراجعه کنید.