از سال آینده تدابیر جدیدی در برنامهریزی زمان برگزاری جشنوارههای فیلم و تئاتر فجر اتخاذ می شود

وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی در دیدار خود از نمایش‌های به صحنه رفته در سی امین جشنواره بین المللی تئاتر فجر در تالارهای مختلف مجموعه تئاتر شهر از برنامه‌ریزی و اتخاذ تدابیر لازم برای همزمان برگزار نشدن جشنواره‌های تئاتر و فیلم فجر خبر داد.
به گزارش دریافتی سایت ایران تئاتر از روابط عمومی مجموعه تئاتر شهر، "سیدمحمد حسینی" در جمع خبرنگاران سی امین جشنواره بینالمللی تئاتر فجر با بیان این مطلب افزود: شاید از جهت اطلاع رسانی دو جشنواره فیلم و تئاتر فجر که در سال جاری به صورت همزمان برگزار شده است تحت الشعاع یکدیگر قرار بگیرند، اما از لحاظ استقبال مردم ما چنین رویهای را مشاهده نمیکنیم و به وضوح میبینیم که چه استقبال پرشوری هم در تالارهای نمایشی و هم در سالنهای سینما انجام گرفته است.
وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی ادامه داد: خوشبختانه آثار ارزشمندی در سی امین جشنواره بین المللی تئاتر فجر به صحنه رفته که تا آنجا من مشاهده کردم با استقبال بسیار خوبی هم از سوی تماشاگران مواجه شده به طوری که در چند نمایش که شخصا شاهد اجرای آنها بودم مشاهده کردم که بسیاری از مخاطبان به صورت ایستاده از نمایشها دیدن کردند که این امر نشان دهنده یک جشنواره با نشاط و پرشور است.
وی تاکید کرد: با فضای پر شور نشاطی که در جشنواره امسال دیدم میتوان از سال آینده به گونه ای تدبیرکرد که بین زمان برگزاری جشنوارههای تئاتر و فیلم فجر فاصلهای باشد تا انعکاس برنامههای این دو رویداد مهم هنری در جامعه نیز بیشتر باشد.
حسینی با مثبت ارزیابی کردن سطح کیفی آثار به نمایش در آمده سیامین جشنواره بین المللی تئاتر فجر خاطرنشان کرد: برگزاری جشنواره تئاتر فجر امسال به گونهای بود که هنرمندان جوان و برومند استانها حضور فعالی داشتند که این حضور هم دوره آموزشی برای آنها بود و هم فرصتی بود که بتوانند از حضور پیشکسوتان هنر تئاتر استفاده کنند و کارهای خوبی را برای تماشاگران با تکیه بر متونی برگرفته از منابع کشورمان به صحنه ببرند.
وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی تصریح کرد: ما باید در اجرای آثار نمایشی بهره بیشتری از منابع خودمان بگیریم چرا که این منابع ارزشمند با روحیات مردم ما سازگاری بیشتری دارد و مردم راحت تر با آثار این چنینی ارتباط برقرار میکنند زیرا این آثار همگونی بیشتری با آنها دارد.
وی در بخش دیگری از صحبتهای خود درباره نحوه حمایت وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی از هنرمندان تئاتر گفت: تا به امروز همکاران من در معاونت هنری اهتمام ویژهای در این زمینه داشتند و هرجا اطلاع داده شده که نیازی به حمایت لازم است حضور پیدا کردهاند و اقداماتی را هم انجام دادهاند. البته امیدواریم از سال آینده با افزایش اعتبارات بتوانیم پاسخگوی همه موارد حمایتی از هنرمندان تئاتر باشیم.