اجرای ویژه ”افسانههای نو” برای هنرمندان در مرکز تولید تئاتر کانون

نمایش عروسکی "افسانه‌های نو" نوشته "داوود کیانیان" و کارگردانی "حسن دادشکر" پنجشنبه ۲۷ بهمن ماه در مرکز تولید تئاتر کانون ویژه هنرمندان به صحنه می‌رود.
نمایش "افسانههای نو" با نگاهی نو و با استفاده از شیوههای متنوع عروسکی و انیمیشن تولید شده و با تکیه بر نمایش آموزشی، اجرا میشود. این نمایش که با بازی و عروسکگردانی سعید ابک و مجتبی معاف همراه است؛ روایتگر داستان پسر لقمان، کودکی کنجکاو است که میخواهد مثل پدرش باشد. لقمان با بازی و نمایش به او میآموزد که چگونه به خواسته خود برسد.
فرناز بهزادی طراح و سازنده عروسکها، بابک نصیری خواه آهنگساز، تینا دادشکر طراح صحنه و لباس، محمد ناصری و محمد خضری انیمیشن، غزاله مرادیان دستیار کارگردان و تارا دادشکر مدیر صحنه؛ دیگر عوامل این نمایش هستند.
نمایش عروسکی "افسانههای نو" پنجشنبه 27 بهمن ماه ساعت 17:30 در مرکز تولید تئاتر کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان واقع در خیابان حجاب، پارک لاله، ویژه هنرمندان به صحنه میرود.