در حال بارگذاری ...
...

اجرای ویژه نمایش ”آه پدر، پدر بیچاره...” برای اهالی رسانه

اجرای ویژه نمایش ”آه پدر، پدر بیچاره...” برای اهالی رسانه

نمایش "آه پدر، پدر بیچاره! مادر تورو در گنجه آویزان کرده و من دلم برایت گرفته"به کارگردانی اشکان صادقی یکشنبه ۳۰ بهمن ماه، اجرای ویژه‌ای برای اهالی رسانه خواهد داشت.

به گزارش دریافتی سایت ایران تئاتر، نمایش یاد شده که از 23 بهمن ماه با مدت زمان 60 دقیقه به صحنه رفته، روایتگر زندگی زنی است که با حکمفرمایی تخیلات عجیب، مانع از ارتباط پسرش با دنیای بیرون از خانه می‌شود؛ تا جایی که پسر در مواجهه با دنیای پیرامونش با اتفاقات غریبی روبه‌رو می‌شود که ماجراهای جبران ناپذیری را رقم می‌زند.  
گفتنی است این نمایش با بهره‌گیری از شیوه‌ "ویدئوآرت"، رگه‌هایی از "گروتسک" را در ترکیبی از فضای "رئال" و "سورئال" به تصویر می‌کشد.
اشکان صادقی، رها نورمحمدی، دیانوش آصف، گیلدا حمیدی، سوده شرحی و سینا رحمانی بازیگران این کار هستند.
براین اساس تمامی خبرنگاران و عکاسان می‌توانند یکشنبه 30 بهمن ماه در اجرای ویژه‌ این نمایش که ساعت 17:30 در "تالار انتظامی" خانه هنرمندان برگزار می‌شود، به تماشای این اثر بنشینند.