در حال بارگذاری ...
...

هنرمند باید انسان را از نظر هنری تعریف کند

سیاوش طهمورث هنرمند برجسته تئاتر، سینما و تلویزیون در نشست تخصصی کارگاه نمایش حوزه هنری استان مرکزی گفت:«یک هنرمند باید تعریف واقعی از عشق و انسان پیدا کند و انسان را از نظر هنری تعریف کند. آدمی به انسانیتش معنا پیدا می‌کند و انسانیت با ارتباط اثرگذاری، سازندگی، خلاقیت و هویت معنا می‌یابد و ما تا زمانی که هویت انسانیتمان را پیدا نکنیم نمی‌توانیم هنرمند باشیم.»

عشق به ذات هستی، هنر است و باعث می‌شود هنرمند نسبت به جامعه متعهد باشد.
به گزارش سایت ایران تئاتر از حوزه هنری سیاوش طهمورث هنرمند برجسته تئاتر، سینما و تلویزیون در نشست تخصصی کارگاه نمایش حوزه هنری استان مرکزی که با حضور وی و جمعی از هنرمندان تئاتر آن استان برگزار شده بود با بیان این مطلب افزود:«عرصه هنر نه شغل است و نه حرفه؛ بلکه هنر، عشق مطلق است. عشق به ذات هستی است و باعث می‌شود که هنرمند بتواند نسبت به جامعه متعهد باشد. هنرمند با ابزارهای دانش، تجربه و خلاقیت از درون انسان و درون جامعه آگاهی پیدا می‌کند و این آگاهی را روی صحنه می‌آورد و به تماشاگر منتقل می‌کند.»
وی گفت:«یک هنرمند باید تعریف واقعی از عشق و انسان پیدا کند و انسان را از نظر هنری تعریف کند. آدمی به انسانیتش معنا پیدا می‌کند و انسانیت با ارتباط اثرگذاری، سازندگی، خلاقیت و هویت معنا می‌یابد و ما تا زمانی که هویت انسانیتمان را پیدا نکنیم نمی‌توانیم هنرمند باشیم.»
این هنرمند تئاتر، سینما و تلویزیون در رابطه با اولین کلید ورود به نقش در صحنه تئاتر گفت:«دو روش در این زمینه مطرح است: روش تکنیکی و روش حسی. در روش تکنیکی از راه تیپ سازی می‌توانید وارد کاراکتر شوید ولی از نظر حسی باید کاراکتر را بشناسید، نقطه آغاز و پایان آن را پیدا کنید و به تفکر کاراکتر برسید و حس آن را در خود بیابید و سپس خود را در جای کاراکتر قرار دهید آن وقت است که موفق هستید.»
طهمورث در پایان در خصوص ایست تئاتری سخن گفت و افزود:«ایست تئاتری به این معناست که ساختار ظاهری شما باید معنی کاراکتر شما را بدهد.»
وی ادامه داد:«روی صحنه باید زندگی مطلق جاری باشد و بازیگر با آن کاراکتر زندگی کند و در هر حالتی انرژی و حرارتش را به تماشاگر منتقل کند.»
این برنامه، شنبه 29 مرداد ماه در محل این کارگاه برگزار شد.