در حال بارگذاری ...
...

”آن دم که شب شود” نوروز امسال در رادیو نمایش

”آن دم که شب شود” نوروز امسال در رادیو نمایش

برنامه " آن دم که شب شود"، برنامه تازه‌ای است که به شکل مستقیم و زنده از ۲۷ اسفند ماه، هرشب از شنبه تا چهارشنبه از ساعت ۲۲:۳۰ تا ۲۳:۳۰ از رادیو نمایش  بر روی موج اف ام، ردیف ۵/۱۰۷  پخش می‌شود.

به گزارش دریافتی سایت ایران تئاتر از روابط عمومی مرکز هنرهای نمایشی رادیو، مهدی شیبانی‌زاده تهیه کننده" آن دم که شب شود" با بیان این مطلب افزود: این برنامه در پنج حوزه تخصصی تئاتر، شعر، ادبیات، سینما، فلسفه و عرفان اسلامی بحث می‌کند و محور اصلی آن، " شب" و اندیشه شب و جایگاه و نقش آن در این هنرها و علوم است.
وی گفت: در برنامه اول، موضوع شب در سینما؛ به جایگاه  و نقش  شب در آثار سینمایی داریوش مهرجویی اختصاص دارد. در شب دوم، اندیشه شب در شعر اجتماعی ایران و سفره هفت سین نوروز بررسی و در شب سوم‌، ماه و نقش آن در ادبیات داستانی تحلیل و بررسی می‌شود.
گفتنی است؛ برنامه " آن دم که شب شود" با  مجری کارشناسان  همچون سردبیر: مازیار رضاخانی، شنبه‌ها: تئاتر با حضور کاظم هژیر آزاد، یکشنبه‌ها: شعر با حضور هیوا مسیح، دوشنبه‌ها: ادبیات داستانی: اسماعیل جنتی عطایی، سه شنبه‌ها: سینما: با حضور مازیار رضا خانی، چهاشنبه‌ها: فلسفه با حضور محمدرضا اصلانی؛ در ایام نوروز هر شب از 27 تا 16 فروردین پخش خواهد شد.