”فرناز بهزادی” تمرینات نمایش عروسکی ”آتش- بس” را اردیبهشت ماه آغاز می کند

"فرناز بهزادی" تمرینات نمایش عروسکی "آتش- بس" را برای حضور در چهاردهمین جشنواره بین المللی نمایش عروسکی تهران مبارک از اردیبهشت ماه آغاز می کند.
این نویسنده و کارگردان نمایش عروسکی "آتش- بس" درباره اثرش که در بخش صحنهای چهاردهمین جشنواره بین المللی نمایش عروسکی تهران مبارک از سوی هیات بازخوانی جشنواره پذیرفته شده، در گفتگو با سایت ایران تئاتر گفت: هم اکنون در حال مذاکره با چند عروسک گردان هستم. در این میان حضور آزاده نوری که پیش از این هم با او همکاری داشتم به عنوان عروسک گردان قطعی شده است.
وی ادامه داد: همچنین منیر مولوی زاده علاوه بر عروسک گردانی، طراحی و ساخت عروسک ها را هم بر عهده دارد، ساخت موسیقی این نمایش عروسکی هم بر عهده سعید تهرانی است و محمد اعیانی هم دستیار کارگردان نمایش است.
بهزادی خاطرنشان کرد: در سایت پاتوق عروسکی، فراخوانی را منتشر کرده ایم تا از این طریق بتوانیم دو عروسک گردان مورد نظرمان را انتخاب کنیم؛ چرا که باید این افراد علاوه بر عروسک گردانی صداپیشه هم بلد باشند و بتوانند آواهای مورد نظر را ادا کنند.
وی با بیان اینکه شیوه کار تاپ تیبل است، عنوان کرد: این اولین باری است که از این شیوه در عروسک گردانی استفاده می کنم و در واقع می خواستم شیوه ها و تکنیک های دیگر را هم تجربه کنم.
کارگردان نمایش "مثل های عروسکی" و "یک تجربه تازه" که پیش از این از شیوه نخی در آثار خود بهره گرفته است، تصریح کرد: در نمایش عروسکی "آتش- بس" تغییراتی در ساخت و ساز عروسک های تاپ تیبل خواهیم داشت و برای حرکت دادن عروسک ها از شیوه نخی استفاده خواهم کرد.
وی یادآور شد: طراحی عروسک ها انجام شده و تا پایان فروردین ماه هم ساخت عروسک ها به پایان خواهد رسید.
بهزادی در ادامه سخنان خود اظهار کرد: در این اثر نمایشی یک نماهنگ نیز در اثنای اجرا پخش خواهد شد. علاوه بر این در نمایش، از راوی و بازیگر نیز بهره گرفته نشده است.
وی با اشاره به اینکه نمایش عروسکی "آتش- بس" دارای 5 اپیزود بدون دیالوگ است، گفت: هر یک از اپیزودها قصه کوتاهی دارد که به نوعی به مساله جنگ و آتش- بس اشاره دارد. بنابراین با توجه به اینکه موضوع کمی تلخ است، مخاطبان بزرگسال را در برمی گیرد.
این نویسنده در پایان به همکاری اش با یونیما نیز اشاره ای کرد و افزود: طبق مذاکراتی که با حمیدرضا اردلان داشتم، قرار است دو عروسک غول پیکر خیابانی را که طرحی از ایشان است برای یونیما بسازم، که احتمالا از این دو عروسک برای اولین بار در چهاردهمین جشنواره بین المللی نمایش عروسکی تهران مبارک، رونمایی خواهند شد.
گفتنی است، چهاردهمین جشنواره بین المللی نمایش عروسکی تهران مبارک از 10 تا 15 تیرماه سال 91 با حضور گروه های تئاتر خارجی و ایرانی و با دبیری "اردشیر صالح پور" در تهران برگزار می شود.