در حال بارگذاری ...
...

// با همان سیاست‌های دوره قبل پیش می‌رویم ولی با عمق بیشتر//

عمده‌ترین هدفی که سازمان فرهنگی هنری شهرداری تهران دنبال می‌کند اشاعه فرهنگ دینی و ملی، روحیه سلحشوری و عمومیت بخشیدن به این فرهنگ با استفاده از موضوعاتی چون اخلاق شهروندی، امید و انتظار به آینده درخشان است و تصمیم داریم با این موضوعات، فرهنگ ملی و دینی را تحقق ببخشیم.

شهر تهران از دهم تا سی‌ام شهریور میزبان چهارمین همایش بزرگ نمایش‌های میدانی با عنوان”نمایش خلاق” است که به همت سازمان فرهنگی و هنری شهرداری تهران برگزار خواهد شد.
حسین جعفری معاون هنری سازمان فرهنگی هنری شهرداری تهران در گفت‌وگو با سایت ایران تئاتر، درباره اهداف کلی سازمان فرهنگی هنری شهرداری تهران، گفت:«عمده‌ترین هدفی که سازمان فرهنگی هنری شهرداری تهران دنبال می‌کند اشاعه فرهنگ دینی و ملی، روحیه سلحشوری و عمومیت بخشیدن به این فرهنگ با استفاده از موضوعاتی چون اخلاق شهروندی، امید و انتظار به آینده درخشان است و تصمیم داریم با این موضوعات، فرهنگ ملی و دینی را تحقق ببخشیم.»
وی درباره تفاوت‌های این دوره از همایش با دوره‌های قبلی گفت:«این همایش به لحاظ اهداف و سیاست‌های کلی تفاوتی با دوره قبل ندارد. ما یک سیاست کلی درباره تئاتر داریم و حرکت ما از شهریور سال 82 آغاز شده است. همچنان در همان راستا حرکت می‌کنیم و قرار نیست این دوره با دوره‌های قبل تفاوتی داشته باشد، تنها به حرکتمان عمق بیشتری می‌بخشیم.»
جعفری درباره تفاوت‌های ظاهری این دوره با دوره‌های قبل گفت:«در دوره اول در سال 82 ، 40 گروه در این همایش حضور داشتند. در دوره دوم و در سال 83 تعداد گروه‌ها به 150 گروه رسید و امسال 630 گروه متقاضی در این همایش حضور خواهند داشت.»
جعفری در پاسخ به این پرسش که آیا این اقدامات می‌تواند باعث حضور بیشتر فرهنگ و هنر در خانواده‌ها شود، گفت:«به طور قطع اگر به این موضوع باور نداشتیم این فعالیت‌ها را انجام نمی‌دادیم. ولی این که شما به عنوان چشمان جامعه چقدر به این تاثیر اعتقاد داشته باشید بحث دیگری است. ما در این مدت 10 هزار اجرا در سطح شهر تهران داشته‌ایم و پاسخ خود را از این اجراها در ارتباط با موضوعی که اشاره می‌کنید گرفته‌ایم.»
وی در ادامه افزود:«من متولی کل تئاتر کشور نیستم و تنها بخشی از فعالیت‌های تئاتر را پی‌گیری و برنامه‌ریزی می‌کنم. متولی تئاتر در کشور ما اداره کل هنرهای نمایشی است، اما در بخشی که فعال هستیم اعتقاد داریم می‌توانیم از هنر نمایش و نمایش میدانی به عنوان یک وسیله برای ارتباط بیشتر استفاده کنیم.»
وی در ادامه در پاسخ به این سوال که به نظر می‌آید که سازمان فرهنگی هنری شهرداری تهران بیشتر روی نمایش میدانی متمرکز است تا نمایش صحنه‌ای گفت:«فکر می‌کنم نمایش‌های صحنه‌ای که در حال حاضر اجرا می‌شوند با جامعه ما تناسب فرهنگی ندارند و ما تصمیم نداریم به آن سمت حرکت کنیم. بنابراین طبق سیاست خودمان شیوه‌هایی را که باعث ایجاد ارتباط بیشتر با جامعه می‌شود را پی‌گیری می‌کنیم.»