در حال بارگذاری ...
...

برگزاری پنجاه و دومین کنفرانس بین‌المللیUSITT، با حضور اعضای گروه نمایش ”آو”

برگزاری پنجاه و دومین کنفرانس بین‌المللیUSITT، با حضور اعضای گروه نمایش ”آو”

پنجاه و دومین کنفرانس هنری و علمی USITT  فروردین در لانگ بیچ Long Beach)) واقع در ایالت کالیفرنیا، به پایان رساند.

به گزارش دریافتی سایت ایران تئاتر، در این کنفرانس که اساتید و هنرمندانی از سراسر دنیا شرکت داشتند، گروهی از  ایران متشکل از اعضای گروه نمایش آو، نیز حضور یافت. گروه درنگ که به عنوان گروه برتر در مسابقه جهانی طراحی «تئاتر و تکنولوژی ایده‌آل»، انتخاب شده بود، برای دفاع از پروژه خود راهی لانگ بیچ شد. به صورت مشترک با دو گروه دیگر از فرانسه و ایران، مقام نخست این رقابت معتبر جهانی را کسب کرد.
سهیل اعرابی، عضو تئاتری این گروه و مشاور ارشد پروژه، در خصوص این مسابقه دانشجویی گفت: موضوع امسال این مسابقه «یافتن و طراحی و شکل دادن قویترین فضا یا فضاهایی برای نمایشنامه‌ای معین و انتقال آن به تماشاگر» بود، که گروه را برای چالشی سه ماهه از آبان ماه سال 1390 گردهم جمع کرد. مهسا مسعودی به عنوان مسوول این گروه در این مدت بسیار پرانگیزه و موثر بود.
طی روند کار از میان 4 متن ارائه شده، گروه مطالعات عمیقی حول تحلیل متن "مکبث" داشت و به گفت‌و‌گو با هنرمندان مجربی در حوزه تئاتر و معماری از جمله: حمید پورآذری، حسن معجونی، جلال تهرانی، بابک مهری، امیر افشار، دکتر خاکی و استادان معماری دانشکده هنر و معماری، پرداخت. خروجی کار به شکل دفترچه کارگردانی که شامل تحلیل‌ها، توضیح ایده اجرایی، توصیف فضای اجرا و علت انتخاب سایت مورد نظر برای اجرا و همچنین ترسیم پلان‌ها، دیاگرام‌ها و 3d‌های کار برای مسابقه فرستاده شد.
دیگر عضو تئاتری این گروه زهرا فولادوند است. مهسا مسعودی (مسوول گروه) و ترنج نوروزی گروه معماری را تشکیل می‌دهند.
لازم به ذکر است این مسابقه ویژه گروه ‌های متشکل از دانشجویان رشته تئاتر و معماری است. این مسابقه هر ساله توسط موسسه تئاتر و تکنولوژی یونایتت استیت (USITT) در نیویورک برگزار می‌شود.