کنار هم قرار گرفتن دست اندرکاران هنر نمایش، اعتلای آن را به دنبال دارد

مدیر کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان کردستان با اشاره به در کنار هم قرار گرفتن دست اندرکاران هنر نمایش و ایجاد تعامل دوستانه میان آن‌ها در اردیبهشت تئا‌تر، چنین روندی را موجب اعتلای این هنر دانست.
به گزارش دریافتی سایت ایران تئاتر، "قباد میمنت آبادی" در گفتوگو با روابط عمومی اداره کل هنرهای نمایشی گفت: هنر به ویژه نمایش یکی از ابزارهای مهم برای انتقال مفاهیم و ارزشهاست و بنابراین میتوان در یک فرآیند تعاملی مناسب، نقایص موجود در آن را اصلاح کرد تا در انتقال مفاهیم ارزشی، به روزتر، کارآمدتر و تاثیرگذارتر باشد.
وی افزود: در جشن اردیبهشت تئاتر ایران، تمامی افراد دست اندرکار در هنر نمایش در تعاملی دوستانه کنار هم قرار میگیرند، تازه واردان به عرصه تئاتر، تجربه میاندوزند از تجارب هنرمندان پیشکسوت استفاده میکنند که این موارد در ارتقای فهم هنری هنرمندان سراسر کشور تاثیرگذار خواهد بود.
مدیر کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان کردستان بیان کرد: باید بتوان از تجارب افراد در یک پروسه خاص مدیریتی استفاده کرد تا با هم افزایی تجربه و دانش آنها، مسیر بهتری را برای تئاتر استان رقم زد که اعتلای هنر نمایش کل کشور را نیز به دنبال خود خواهد داشت.
وی درباره وضعیت تئاتر استان کردستان گفت: باوجود آنکه کردستان بزرگانی در عرصه تئاتر دارد و میزبانی چندین جشنواره تئاتر خوب و بین المللی همچون تئاتر خیابانی مریوان را عهده دار است، اما هنوز نوپاست و در آغاز راه قرار گرفته است.
میمنت آبادی ادامه داد: با همه بضاعتهایی که در تئاتر استان کردستان وجود دارد، نیاز است تا توجه بیشتری به آن شود و امیدواریم همت مسئولان استانی و کشوری بر این باشد تا تئاتر به عنوان محملی برای انتقال مفاهیم ارزشی مورد توجه و دقت بیشتری قرار گیرد.