در حال بارگذاری ...
...

اردیبهشت تئا‌تر ایران، بهترین شیوه انگیزش هنرمندان هنرهای نمایشی

اردیبهشت تئا‌تر ایران، بهترین شیوه انگیزش هنرمندان هنرهای نمایشی

معاون هنری اداره ارشاد استان زنجان، حضور مسوولان در فضاهای تئاتری را موجب شناخت هر چه بهتر آنها با هنر نمایش دانست و افزود: یکی از بهترین شیوه‌های انگیزش هنرمندان هنرهای نمایشی، جشن‌های اردیبهشت تئا‌تر ایران است.

به گزارش دریافتی سایت ایران تئاتر، "محمد ذوالقدر" در گفت‌و‌گو با روابط عمومی اداره کل هنرهای نمایشی، گفت: اردیبهشت تئا‌تر ایران فرصت بسیار ارزشمندی برای تجلیل از زحمتکشان عرصه تئا‌تر و هنر نمایش است که در مدتهای مدید و به ویژه در یک سال گذشته فعالیت‌های ارزشمندی داشته‌اند، رتبه‌هایی به دست آورده‌اند و جزو چهره‌های مطرح و ماندگار شهرستان و استان هستند.
وی افزود: حضور مسئولان می‌تواند در چند رده اتفاق بیفتد و مهم‌ترین آن‌ها، برقراری ارتباط با مسئولانی است که می‌توانند در توسعه هنر نمایش از زیرساخت‌ها گرفته تا مرحله اجرا، کمک و همیار و همکار باشند که استانداری و واحدهای برنامه ریزی آن، از جمله این موارد است.
معاون هنری اداره ارشاد استان زنجان این ارتباط را موجب شناخت هر چه بهتر مسئولان با هنر تئا‌تر دانست و تاکید کرد: در صورتی که مسئولان دیدگاه روشنتری نسبت به هنر نمایش پیدا کنند، می‌توان از آن در جهت توسعه اهداف متعالی کشور، بهره‌برداری‌های بسیار ارزشمندی داشت.
وی با بیان اینکه همه انسان‌ها به ویژه هنرمندان که مخاطب آن‌ها مردم هستند، به تشویق نیاز دارند، اضافه کرد: تجلیل شدن و مورد محبت مردم و مسئولان قرار گرفتن، جزو آرزوهای هر هنرمندی است و اردیبهشت تئا‌تر فرصتی است برای هنرمندان که با افزایش فعالیت خود و همراهی و همسویی با فعالیت های ارشاد، چنین افتخاری را نصیب خود کنند و یکی از بهترین شیوه‌های انگیزش هنرمندان هنرهای نمایشی، اردیبهشت تئا‌تر ایران است.
ذوالقدر در پایان درباره وضعیت تئا‌تر استان خود بیان کرد: زنجان یکی از استان‌هایی است که در سال ۹۰ میزبان بیست و چهارمین جشنواره تئا‌تر استانی و منطقه‌ای بود و هنر نمایش در آن نسبت به سایر هنر‌ها وضعیت بهتری دارد و این نشان از پویایی تئا‌تر در این استان است.