در حال بارگذاری ...
...

اردیبهشت تئاتر مراسمی چندمنظوره است

اردیبهشت تئاتر مراسمی چندمنظوره است

مدیر کل ارشاد استان لرستان با چندمنظوره خواندن مراسم اردیبهشت تئاتر، به بررسی کارنامه یک ساله هنر نمایش استان، تجلیل از پیشکسوتان و اتصال نوآموزان تئاتری با بزرگان این رشته در جریان چنین مراسمی اشاره کرد.

به گزارش دریافتی سایت ایران تئاتر، "علی اسماعیلیان" در گفت‌و‌گو با روابط عمومی اداره کل هنرهای نمایشی، گفت: اردیبهشت تئاتر مراسمی چندمنظوره است زیرا در آن کارنامه یک سال گذشته تئاتر مورد بررسی قرار میگرد، از پیشکسوتان تجلیل میشود و نیز حلقه وصلی میان نسل جوان و نوآموزان تئاتر با بزرگان این هنر برقرار می شود.
وی همچنین با اشاره به ایجاد تعامل میان مسئولان ارشد وزارتخانه در حوزه نمایش، مدیران استانی و اهالی تئاتر در جریان اردیبهشت تئا‌تر، افزود: ایجاد الفت و صمیمیت میان این سه گروه از جمله فواید چنین برنامه هایی است زیرا بسیاری اوقات شهرستانهای استان از فعالیتهای هم بی خبرند و کارهای یکدیگر را نمی بینند ولی در گردهمایی اردیبهشت تئا‌تر، فضایی برای دید و بازدید و تبادل نظر میان هنرمندان شهرستانهای مختلف فراهم می شود.
وی خواستار تقویت نگاه حاکم بر وزارت ارشاد در خصوص توجه به گروههای تئاتری شهرستانها شد و تصریح کرد: باید موضوع توزیع عادلانه و نگاه عدالت محور در تئاتر ایران تقویت شود و من پیشنهاد میکنم برنامه های خاص و یا جشنواره ها را نیز به تناسب ظرفیت هر منطقه و استان، تقسیم کنند تا سالانه در هر استان شاهد یک جشنواره و یا برنامه تئاتری خاص و ویژه باشیم.
وی همچنین اضافه کرد: بسیاری از تئاترهایی که در طول شش ماه یا یک سال در شهرستانها تولید می شود، بعد از چند اجرا و یا حضور در یکی دو جشنواره به آرشیو می رود، درحالیکه می توان سازو کاری پیاده کرد تا تولیدات هر استان به سایر استانها و متاطق کشور سفر کند و اگر این پیشنهاد عملیاتی شود، شاهد تحولی در عرصه تئاتر خواهیم بود.
وی همچنین پیشنهاد داد: شرایطی فراهم شود تا تئاترهایی که از نظر کیفیت و شاخصه های کیفی، قابلیت ورود به شبکه خانگی نمایش را دارد، به صورت تله تئاتر درآید و با این کار تئاتر را نیز همچون سینما در سبد فرهنگی مردم قرار دهیم.
وی درباره وضعیت تئاتر استان لرستان گفت: ما در حال  گروههای خود در حوزه های مختلف اعم از تئاتر کودک و نوجوان و عروسکی هستیم و تلاش داریم هنر نمایش را به درجه ای که موسیقی استان ما اکنون درآن قرار دارد، برسانیم.