نقد و بررسی نمایش ”دو آدم خجالتی” برگزار می شود

دفتر نقد و پژوهش های تئاتری معاونت پژوهشی خانه ی هنرمندان ایران، در اولین گام خود پنجشنبه هشتم تیر ماه نمایش «دو آدم خجالتی» را نقد و بررسی خواهد کرد.
به گزارش دریافتی سایت ایران تئاتر از شبکه خبری هنرمندان ایران، اولین نشست از سلسله نشست های نقد تئاتر دفتر نقد و پژوهش های تئاتری معاونت پژوهشی خانه هنرمندان ایران به نقد و بررسی «دو آدم خجالتی» نوشته ی اوژن لابیش به کارگردانی ارشام مودبیان اختصاص خواهد داشت.
این جلسه نقد و بررسی پنجشنبه هشتم تیر ماه سال جاری از ساعت 17 تا 19 با حضور دکتر بهمن نامور مطلق، دکتر امیر علی نجومیان و دکتر مرتضی بابک معین به عنوان منتقد و داریوش مودبیان به عنوان مترجم و بازیگر این نمایش در تالار استاد امیر خانی خانه هنرمندان ایران برگزار خواهد شد.
گفتنی است این نمایش کمدی که با بازی داریوش مودبیان، جواد نمکی، مونا فرجاد، محمد خداوردی و مهوش افشارپناه همراه است، به دلیل استقبال مناسب تماشاگران تا نهم تیر ماه سال جاری تمدید شده و علاقه مندان می توانند هر روز ساعت 20 به استثناء روزهای شنبه از این کار دیدن کنند.