در حال بارگذاری ...
...

سومین نمایشگاه عروسک های نمایشی افتتاح شد

سومین نمایشگاه عروسک های نمایشی افتتاح شد

تالار فردوسی، شب گذشته –۱۱ تیرماه - با حضور دبیر جشنواره و مدیران هنرهای نمایشی شاهد گشایش نمایشگاه عروسک‌های اپرای عروسکی بهروز غریب‌پور بود.

به گزارش دریافتی سایت ایران تئاتر از روابط عمومی چهاردهمین جشنواره بین‌المللی نمایش عروسکی تهران - مبارک، مجموعه‌ای زیبا و نفیس از عروسک‌های اپرا‌های مکبث،‌رستم و سهراب، مولوی و عاشورا که با کارگردانی بهروز غریب‌پور تولید شده  به صحنه رفته‌اند، همزمان با اولین اجرای اپرای حافظ در تالار فردوسی به نمایش درآمدند.
در این مراسم، اردشیر صالح‌پور دبیر جشنواره تئاتر عروسکی تهران مبارک به همراه محمدمهدی خاتمی، مدیرعامل انجمن هنرهای نمایشی، مهدی شفیعی معاون اداری مالی اداره کل هنرهای نمایشی، مهمانان خارجی جشنواره و جمعی از هنرمندان و خبرنگاران حضور داشته و پس از بازدید از نمایشگاه عروسک‌های اپرا به تماشای اپرای حافظ نشستند.
نمایشگاه عروسک‌های نخی متعلق به اپراهای عروسکی گروه آران، سومین نمایشگاه عروسک‌های نمایشی است که در دومین روز جشنواره گشایش یافت و پذیرای علاقه‌مندان به هنر عروسکی شد.  
چهاردهمین جشنواره بین‌المللی تئاتر عروسکی تهران -  مبارک از 10 تا 15 تیرماه در تهران و سه استان کشور با دبیری اردشیر صالح‌پور برگزار می‌شود.