همیشه از تجربیات جدید استقبال می کنم

بازیگر نمایش"حساب پرداخت نمی شه" گفت: اندازه و شکل نقش برایم اهمیت ندارد و همواره از تجریبات جدید استقبال می کنم.
به گزارش دریافتی سایت ایران تئاتر، هدایت هاشمی بازیگر نمایش" حساب پرداخت نمی شه" در گفت و گو با روابط عمومی و اموربین الملل مجموعه تماشاخانه ایرانشهر گفت: سال گذشته به دلیل شرایط موجود، از تئاتر دولتی خداحافظی کردم اما با توجه به وجود فضاهای مناسب در تالارهای مجموعه تماشاخانه ایرانشهر و خانه هنرمندان ایران شرایط اجرا در این سالن ها را مناسب دیدم.
وی در خصوص بازی در نقش "جیووانی" در نمایش "حساب پرداخت نمیشه" گفت: در تمام آثار گروه تئاتر"پاپتی ها" در ابتدا بازیگران اجازه دارند که همه نقش ها را اتود بزنند و سپس پیشنهادات خود را مطرح کرده و کاراکتر نهایی را انتخاب می کنند.
در نمایش"حساب پرداخت نمی شه" نیز دو وضعیت برای من وجود داشت یا باید نقش "پاسبان ها، مرده شور " را بازی می کردم و یا نقش "جیووانی" را که سرانجام با حضور نگار عابدی نقش "جیووانی" را انتخاب کردم.
این بازیگر در ارتباط با متفاوت بودن نقشش در این نمایش به خاطرنشان کرد: این نقش نمونه تکمیل شده نقشی است که در نمایش"غولتشن ها" بازی کردم. کارهای داریوفو شباهت زیادی به مدل دلارته دارد و شخصیت های نمایش نیز متاثر از دلارته هستند.
هدایت هاشمی درباره استفاده از سالن ها و مراکز خصوصی تئاتر اظهار کرد: باید کم کم تلاش کنیم تا زمینه های ایجاد تئاتر خصوصی به وجود آید. با حرکات کوچک می توان پیش بینی کرد که در سال های آینده به دستاوردهای خوبی در این مهم خواهیم رسید.
وی ادامه داد: چند سال پیش تصور وجود مکان دیگری برای تئاتر دائمی وجود نداشت، اما امروز ما ایرانشهر و تالار انتظامی را داریم و گروه تئاتر "پاپتی ها "حمید پورآذری در فرهنسگرای بهمن یک سوله قارچ را تبدیل به سالن تئاتر کرده و در یک پارکینگ تئاتر اجرا کردیم، با این موارد کم کم زمینه ظهور نمادهای فرهنگی شکل می گیرد.