اجرای یک نمایش خیابانی در استان بوشهر

نمایش خیابانی "کی آشغالاشو اینجا ریخته" نوشته و کار محمد مظفری و گروه تئاتر "ایلیا"با همکاری انجمن هنرهای نمایشی استان بوشهر، انجمن نمایش و شهرداری بندر گناوه و به مناسبت فرارسیدن عید سعید فطر در پارک هنرمندان شهر گناوه به اجرای عمومی درآمد.
به گزارش دریافتی سایت ایران تئاتر، این نمایش خیابانی که با موضوع شهروندی و فرهنگ شهر نشینی در مورد بازیافت و روش های صحیح دفع زباله تهیه شده است در سومین جشنواره تئاتر خیابانی شهروند لاهیجان، که قرار است 31 مرداد تا 3 شهریور برگزار شود، شرکت خواهد کرد.
اجرای عمومی این نمایش خیابانی، که با استقبال هنرمندان و شهروندان گناوه ای روبرو شده، قرار است تا بعد از عید فطر نیز در شهر گناوه ادامه داشته باشد.
در روز اول اجرای این نمایش علاوه بر هنرمندان و مسئول انجمن هنرهای نمایشی گناوه، شهردار بندر گناوه نیز در محل اجرا حضور داشت و تاکید کرد که اجرای این نمایش ها در سطح شهر ادامه داشته باشد.
عوامل نمایش "کی آشغالاشو اینجا ریخته" عبارت اند از: نویسنده و کارگردان محمد مظفری، بازیگران رضا رحمانی، خداکرم جوهری، سرپرست گروه روح الله پورقصاب، دستیار کارگردان صادق نیک پرست، طراح پوستر و بروشور سبحان ضرغامیان پور.