اجرای ”کشتی 126” به نفع زلزله زدگان آذربایجان

نمایش "کشتی ۱۲۶ " به کارگردانی "شهرام نوشیر" از امروز، شنبه ۲۸ مردادماه، به مدت ۳ شب به نفع زلزله زدگان آذربایجان در تالار وحدت اجرا می شود.
به گزارش دریافتی سایت ایران تئاتر از روابط عمومی و امور بین الملل بنیاد رودکی، این نمایش روایتی امروزی از زندگی حضرت یونس (ع) است به طوری که به گفته کارگردان اثر همه ما یونس هستیم و گرفتار در شکم نهنگی که دنیاست.
اجرای نمایش "کشتی 126" که از 22 مردادماه در تالار وحدت آغاز شده، عواید حاصل از این سه شب خود را صرف کمک به زلزله زدگان آذربایجان می کند.
در این نمایش هنرمندانی چون مهناز مهدی زاده، ماهور عابدینی، محمدرضا صمیمی،سید جواد یحیوی، آرش دادگر، علیرضا محمدی، حسین نوشیر، شهرام نوشیر، سید حسین حسینی لرگانیو....به ایفای نقش می پردازند.
نمایش "کشتی 126" همه شب ساعت 19 در تالار وحدت اجرا می شود، علاقمندان می توانند برای تهیه بلیت به سایت بنیاد رودکی و یا گیشه تالار وحدت مراجعه کنند.