در حال بارگذاری ...
...

”مریم کاظمی” نمایش ”رام کردن زن سرکش” را به بخش تجربه نو جشنواره تئاتر فجر پیشنهاد داد

”مریم کاظمی” نمایش ”رام کردن زن سرکش” را به بخش تجربه نو جشنواره تئاتر فجر پیشنهاد داد

مریم کاظمی نمایش "رام کردن زن سرکش"شکسپیر را به بخش تجربه های نو سی و یکمین جشنواره بین المللی تئاتر فجر پیشنهاد داد.

مریم کاظمی در گفت و گو با سایت ایران تئاتر گفت: قصد دارم نمایش "رام کردن زن سرکش" را با همکاری بازیگران کارگاه آموزشی در فرهنگسرای ارسباران به شکل متفاوت تری در سی و یکمین جشنواره تئاتر فجر به صحنه ببرم.
وی در مورد تولید این اثر بیان کرد: تاکنون متن اصلی و توضیحاتی درباره تمرین این نمایش را به شورای تصمیم گیری ارائه کرده ام تا در صورت تایید، تمرینات آن را بر اساس دوره آموزش بازیگری، که در فرهنگسرای ارسباران برگزار کرده ام، آغاز کنم.
کاظمی خاطرنشان کرد: مطالبی که در ورکشاپ آموزشی تدریس شده به صورت فیلمبرداری و مکتوب ثبت شده است که تمرینات این اثر نیز بر هماان اساس انجام خواهد شد.
این کارگردان تئاتر تاکید کرد: نمایشنامه "رام کردن زن سرکش" دو بخش دارد که اولی مربوط به زمان حال و دومی مربوط به زمان گذشته است. دو شخصیت اصلی نمایش در آغاز داستان، زمان شکسپیر را بازی می کنند و در ادامه قصه ای که داستان فولکلوریک ایتالیایی است برای اشخاصی که بازی می کنند، اجرا می شود.
گفتنی است، سی و یکمین جشنواره بین المللی تئاتر فجر به دبیری سعید کشن فلاح بهمن ماه سال جاری برگزار می شود.