در حال بارگذاری ...
...

مراسم اختتامیه اولین دوره نمایشنامه‌خوانی اواخر مهر برگزار می‌شود

مراسم اختتامیه اولین دوره نمایشنامه‌خوانی به دلیل همزمانی با «جشن دیدار» اداره تئاتر اواخر مهر ماه توسط انجمن تئاتر انقلاب و دفاع مقدس برگزار می‌شود.

مراسم اختتامیه اولین دوره نمایشنامه‌خوانی به دلیل همزمانی با «جشن دیدار» اداره تئاتر اواخر مهر ماه توسط انجمن تئاتر انقلاب و دفاع مقدس برگزار می‌شود. این مراسم اختتامیه اولین دوره نمایشنامه‌خوانی تئاتر مقاومت است که قرار بود نهم مهر ماه برگزار شود اما به دلیل همزمانی با جشن دیدار اداره تئاتر، مراسم به اواخر مهر ماه موکول شد.
در این مراسم به همت انجمن تئاتر انقلاب و دفاع مقدس برگزار می‌شود، گزارشی از عملکرد انجمن و کانون نمایشنامه‌نویسان ارائه داده خواهد شد و کانون نمایشنامه‌نویسان تئاتر مقاومت وابسته به انجمن بعد از تایین اعضای شورای تخصصی اساسنامه کانون را اصلاح کرد و اسانامه نهایی نیز در مجمع مطرح و تایید خواهد شد.