قاسم زارع: برپایی مراسم افتتاح نمایش بهترین شکل برخورد با هنر ارزشمند تئاتر است

قاسم زارع گفت: استاد علی نصیریان دیشب برای نخستین بار با حضور در مجموعه تماشاخانه ایرانشهر، پس از ایراد سخنانی مختصر و جامع، زنگ افتتاح نمایش «کلمه، سکوت، کلمه» را نواختند که این مهم مایه خوشنودی جامعه هنری است. در کل، حضور پیشکسوتان در آیین گشایش نمایش‎ها و محافل فرهنگی و هنری غنیمت بزرگی است و امیدوارم در برنامه‌های بعدی نیز شاهد حضور دیگر بزرگان و هنرمندان نامی هنر نمایش در چنین مراسمی باشیم.
به گزارش دریافتی سایت ایران تئاتر، «قاسم زارع» بازیگر تئاتر، سینما و تلویزیون که شب گذشته پنجم شهریورماه در مراسم افتتاح نمایش «کلمه، سکوت، کلمه» به کارگردانی «مائده طهماسبی» حضور داشت در این باره به روابط عمومی و امور بینالملل مجموعه تماشاخانه ایرانشهر گفت: به نظر من برپایی مراسم افتتاح بهترین شکل برخورد با هنر تئاتر است. مدعوین که همگی از پیشکسوتان، هنرمندان و خبرنگاران هستند، در جمعی صمیمانه به دیدن زحمات گروه نمایش در شب نخست اجرا مینشینند و صادقانه نظر خود را اعلام میکنند که این جریان به بهتر شدن کیفیت اجرا در شبهای آینده بسیار کمک میکند.
وی ادامه داد: باید بگویم جامعه هنری مشتاق حضور در چنین مراسم هایی هستند و اگر جای برخی از هنرمندان در این مراسم خالی بود دلیل بر بیتوجهی و یا سهلانگاری آنان نیست، قطعا گرفتاریهای کاری مانع حضور آنان می شود.
بازیگر نمایش «درد دل با سگ» به کارگردانی آتیلا پسیانی درباره نمایش «کلمه، سکوت، کلمه» گفت: با توجه به اینکه شب اول اجرا بود و نگاه تیزبین مخاطبان در این اجرا بر گروه نمایش پوشیده نیست اما در مجموع باید بگویم شاهد اجرای خوبی بودیم و من از طراحی کار، نور، رنگ و بازیها بسیار لذت بردم.
زارع ادامه داد: دراماتورژی این نمایش نیز فوقالعاده بود. تمجیدم از کارفرهاد آییش بی دلیل نیست چون در برخورد اول به نظر میرسد نمایشنامههایی از جنس نوشتههای آیوز بسیار فلسفهگو و یکنواخت باشد اما این دراماتورژی هوشمندانه، در ظاهر نمایشی بسیار ساده و همهفهم و در لایه زیرین، اثری با فلسفهای بزرگ را به تماشاگران نشان میداد.
این هنرمند در پایان با اشاره به راهاندازی سالن شماره 3 مجموعه تماشاخانه ایرانشهر گفت: این خبر بسیار خوبی بود که در این روزها به گوش رسید. من در این سالها همواره منتقد عملکرد مسئولان در عدم گسترش فضاهای فرهنگی بویژه سالن های تئاتری بودم. اگر ما تئاترشهر و تالار رودکی را از گذشته نداشتیم، نباید در این سالها به فکر ساخت سالن حرفهای تئاتر میافتادیم؟
امیدوارم سالن شماره 3 هرچه زودتر به بهرهبرداری برسد.