اجرای نمایش ”خشکسالی و دروغ” در شیراز

نمایش " خشکسالی و دروغ " به کارگردانی محمد یعقوبی از ۲۳ شهریورماه به مدت یک هفته در تالار حافظ شیراز به صحنه می رود.
به گزارش دریافتی سایت ایران تئاتر، این اثر نمایشی که در دی و آذرماه 90 در تماشاخانه ایرانشهر تهران با استقبال خوبی مواجه شد، اکنون برای نخستین بار به همت موسسه فرهنگی هنری "آسمان فردا" در خارج از تهران به صحنه می رود.
سمیه اکبری سروستانی، مدیر اجرایی نمایش "خشکسالی و دروغ "، حضور عوامل نمایش در شیراز را رویداد فرهنگی تاثیرگذاری تلقی و خاطر نشان کرد: شیراز پتانسیل تبدیل شدن به یکی از قطب های تئاتری کشور را دارد.
در همین راستا موسسه " آسمان فردا " در حال برنامه ریزی برای اجرای تئاتر گروه های شیراز در شهرهای دیگر و به خصوص تهران است.
گفتنی است، پیمان معادی، باران کوثری، علی سرابی و آیدا کیخایی در این نمایش به ایفای نقش می پردازند.
علاقه مندان هنر تئاتر می توانند بلیت این نمایش را از راه پایگاه اینترنتی www.irantic.com تهیه و یا به یکی از مراکز فروش مراجعه کنند.