در حال بارگذاری ...
...

حسین مختاری بعد از 17 سال به تئاتر بازگشت

نمایش ”نغمه ساقی” که با شیوه بازی در بازی اجرا می‌شود؛ یکی از نمایش‌های برگزیده دومین جشنواره تئاتر ماه حوزه هنری بوده و هر روز ساعت۱۹ (بجز شنبه‌ها )با بازی: مجید فروغی، عباسعلی حمزه‌پور، ساقی عقیلی، الهه نیکو، رضا کوهستانی، محمد طاهری، زهرا یاوری، ثنا صادقی و امیر زنده دلان در تماشاخانه مهر حوزه هنری واقع در تقاطع حافظ و سمیه روی صحنه می‌رود.

حسین مختاری ـ نویسنده و کارگردان تئاتر، سینما و تلویزیون ـ پس از 17 سال دوری از تئاتر با به روی صحنه بردن نمایش ”نغمه ساقی” در تماشاخانه‌ مهر حوزه هنری به صحنه‌ تئاتر بازگشته است.
به گزارش سایت ایران تئاتر نمایش ”نغمه ساقی” که با شیوه بازی در بازی اجرا می‌شود؛ یکی از نمایش‌های برگزیده دومین جشنواره تئاتر ماه حوزه هنری بوده و هر روز ساعت19 (بجز شنبه‌ها )با بازی: مجید فروغی، عباسعلی حمزه‌پور، ساقی عقیلی، الهه نیکو، رضا کوهستانی، محمد طاهری، زهرا یاوری، ثنا صادقی و امیر زنده دلان در تماشاخانه مهر حوزه هنری واقع در تقاطع حافظ و سمیه روی صحنه می‌رود.
این نمایش قصه بازیگرانی است که می‌‌خواهند به اجرای یک نمایش بپردازند و در این میان زندگی واقعی آنها با نمایشی که در این نمایش گنجانده شده تلفیق می‌شود. در واقع نمایش ”نغمه ساقی” تلفیق زندگی و تئاتر است.