در حال بارگذاری ...
...

14 اثر برگزیده تئاتر بسیج به جشنواره همدان می‌روند

محسن سلیمانی فارسانی، عضو شورای تخصصی تئاتر بسیج و داور ناظر جشنواره گفت:با تشکیل شواری تخصصی تئاتر بسیج در مرکز، تعدادی از استان‌ها نیز به برگزاری شورای استانی تئاتر بسیج اقدام کرده‌اند و ارتباط با مرکز از طریق ارسال متون و آموزش از راه دور باعث حضور جدی و ساختار فنی‌تر این آثار شده است.

جشنواره سراسری تئاتر بسیج با 14 اثر برگزیده تئاتر از جشنواره استانی بسیج، از 27 آبان در همدان برگزار می‌شود.
محسن سلیمانی فارسانی، عضو شورای تخصصی تئاتر بسیج و داور ناظر جشنواره در گفت‌وگو با سایت ایران تئاتر، گفت:«جشنواره تئاتر استانی بسیج امسال با رشد کیفی و کمی بسیار خوبی برگزار شد و 64 اثر برگزیده استان‌های کشور توسط تعدادی از اساتید تئاتر مورد بازبینی قرار گرفته، بررسی شد و در نتیجه 14 اثر برتر برای حضور در جشنواره سراسری تئاتر بسیج انتخاب شدند.»
وی در ادامه تشکیل شورای مرکزی تئاتر بسیج را مهمترین عامل رشد کیفی و کمی آثار دانست و گفت:«با تشکیل شواری تخصصی تئاتر بسیج در مرکز، تعدادی از استان‌ها نیز به برگزاری شورای استانی تئاتر بسیج اقدام کرده‌اند و ارتباط با مرکز از طریق ارسال متون و آموزش از راه دور باعث حضور جدی و ساختار فنی‌تر این آثار شده است.»
وی افزود:«جشنواره استانی امسال در شاکله‌ای بهتر و آبرومندانه‌تر نسبت به سال گذشته برگزار شد.»
سلیمانی تعدادی از آثار پذیرفته شده را به شرح زیر عنوان کرد:«نمایش‌های”فاجعه” از همدان، ”قطار جنوب” از ایلام، ”محلی به نام صفر” و”این جنگ است” از قم، ”آوای باد” از آذربایجان غربی، ”شیرعلی” از خراسان رضوی و”مسافر” و”آوای باد” از تهران، ”شهروند آسمانی” و”محبوبه‌های شب” از آذربایجان شرقی و”قطعه گمشده” از اردبیل در فهرست اجراها قرار گرفته‌اند و بقیه کارها در روزهای آینده به این فهرست افزوده خواهند شد.