در حال بارگذاری ...
...

برنامه اجراهای تالار مولوی و هنر

از فردا واحد نمایش‌های کودک و نوجوان تالار مولوی نیز آغاز به کار می‌کند و نمایش “تو دهمین دولت من هستی” نوشته و کار امیر مشهدی عباس به عنوان نخستین نمایش این بخش از فردا در دو نوبت ‌١۵/٩ و ‌٣٠/١٠ در تالار مولوی اجرا می‌شود.

فعالیت های تالار مولوی با اجرای نمایش بزرگسال، کودک و برگزاری جلسات نمایشنامه خوانی ادامه می‌یابد.
به گزارش سایت ایران تئاتر، نمایش ”حراج” نوشته یوکیومیشیما با ترجمه‌ هوشنگ حسابی و کارگردانی کریم جوانشیر تا بیست و پنجم آبان ساعت ‌٣٠/١٧در تالار اصلی اجرا می‌شود. این نمایش تا امروز با ‌١٣ اجرا ‌۴١٩ تماشاگر داشته‌ است.
همچنین نمایش “کاغذ بازی” نوشته و کار سمیرا سینایی نیز با ‌١۴ اجرا در تالار اصلی مولوی ‌۴٨٩ تماشاگر داشت. این نمایش نیز که تا بیست و پنجم آبان هر روز ساعت ‌٣٠/١٩ در این تالار اجرا می‌شود.
تالار کوچک مولوی نیز تا هفته‌ گذشته پذیرای نمایش “کمدی اکتشافات” نوشته،‌امید طاهری و به کارگردانی مشترک میثم عبدی و متین محمدی بود. این نمایش نیز با ‌١١ اجرا در تالار کوچک ‌۴۴٨ تماشاگر داشت.
تالار اصلی مولوی از هفته‌ آینده به استقبال نمایش‌های “چشم بد دور، به کارگردانی امیر امجد و نمایش “فاخته‌ها” به کارگردانی محمد مهدی سلطانی می‌رود.
در تالار کوچک مولوی نیز به جای نمایش “صندلی‌ها” نمایش “پرزنت” نوشته و کار هادی حجازی و اجرا می‌شود.
این نمایش نیز چهارمین کار برگزیده‌ هشتمین جشنواره‌ تئاتر دانشگاهی ایران است که در رپرتوار پاییزه‌ نمایش‌های دانشجویی تالار مولوی روی صحنه می‌رود.
از فردا واحد نمایش‌های کودک و نوجوان تالار مولوی نیز آغاز به کار می‌کند و نمایش “تو دهمین دولت من هستی” نوشته و کار امیر مشهدی عباس به عنوان نخستین نمایش این بخش از فردا در دو نوبت ‌١۵/٩ و ‌٣٠/١٠ در تالار مولوی اجرا می‌شود.
لازم به ذکر است که نمایش‌های ویژه‌ی کودک و نوجوان تالار مولوی مخصوص مهد کودک‌ها و مدارس است و عموم مردم در صورت تمایل به دیدن آنها باید به شماره تلفن ‌۶١١١٢۶۶٩ تماس بگیرند.
همچنین هفته‌ آینده و در ‌٢۶ و ‌٢٨ آبان نمایشنامه “بازیگران بداهه” نوشته و کار بهزاد اقطایی روخوانی می‌شود.
در تالار هنر نیز نمایش”سحر و گامبالو” به کارگردانی علی فرحناک طی 30 اجرای خود تعداد 3343 نفر تماشاگر داشته است.