در حال بارگذاری ...
...

ناصر حسینی، نمایش “وتیسک” نوشته بوشنز را با حمایت دانشگاه آزاد اسلامی تنکابن به روی صحنه می‌برد.

ناصر حسینی، نمایش “وتیسک” نوشته بوشنز را با حمایت دانشگاه آزاد اسلامی تنکابن به روی صحنه می‌برد.

ایسنا: ناصر حسینی، نمایش “وتیسک” نوشته بوشنز را با حمایت دانشگاه آزاد اسلامی تنکابن به روی صحنه می‌برد.
حسینی در حال حاضر سرگرم تمرینات اولیه این نمایش با گروهی از دانشجویان دانشگاه تنکابن است و اردیبهشت ماه 85 آن را اجرا می‌کند.
این کارگردان و پژوهشگر تئاتر درباره‌ی گروه اجرایی این نمایش گفت: از میان حدود 60 دانشجوی سال سوم رشته نمایش یک گروه 20 نفره را انتخب کردم که دانشجویان بسیار متعدی هستند و تمرینات اولیه را از دل درس‌های بازیگری، شروع کرده‌ایم.
حسینی ادامه داد: از آنجا که تمرینات ما حالت آزمایشگاهی دارد، مدت زمان تمرینات پیش از تمرینات عادی به طول می‌آنجامد ضمن اینکه در این تمرینات بر شیوه‌های کاری استانیلاوسکی،‌گروتسفکی و به ویژه باربا است.
وی اظهار امیدواری کرد این نمایش بعد از تنکابن در شهرهای اطراف نیز اجرا شو، حسینی گفت: ایران ما شهرهای بسیاری دارد و درست نیست که تئاتر آن تنها در تهران و آن هم در مجموعه‌ی تئاتر شهر خلاصه شود در صورتی که جوانان شهرستانی سرگرمی‌های کمتری دارند و با تمام عشق خود، هنر تئاتر را انتخاب می‌کنند.
گفتنی است حسینی پیش از این قصد داشت نمایش “درنای شب” را در مجموعه‌ی تئاتر شهر اجرا کند و به رغم اینکه نام این نمایش در لیست اجراهای نیمه دوم سال آمده بود، گروه اجرایی به دلیل وجود پاره‌ای از مشکلات، از اجرای این نمایش انصراف داد.
حسینی چندی پیش نمایشنامه “وتیسک” را ترجمه کرد که توسط نشر ققنوس منتشر شد.