در حال بارگذاری ...
...

سیروس همتی”ملکه زیبای لی‌نین” را کارگردانی می‌کند

سیروس همتی که پس از نمایش”جایی میان خوک‌ها” قرار است نمایش ”ملکه زیبایی لی‌نین” را برای اجرا آماده کند، در این ارتباط گفت:محدوده‌ای از اسفند ماه تا نیمه اول سال ۸۵ در تاریخ یاد شده قرار دارد. البته این منوط به انعطاف پذیری و همکاری مسئولان است. ولی ای کاش تاریخ مشخصی را به من اطلاع می‌دادند تا هر چه مطمئن‌تر و در شکل رسمی‌تر بازیگران را جمع و تمرین را آغاز می‌کردم.

سیروس همتی پس از نمایش”جایی میان خوک‌ها” که سال گذشته اجرا شد”ملکه زیبایی لی‌نین” را برای اجرا پیشنهاد داده است.
سیروس همتی در گفت‌وگو با سایت ایران تئاتر، گفت:«با صحبت با آقایان رشیدعلی‌پور، حیدری و الوند مبنی بر این که یک سال و سه ماه از اجرای”جایی میان خوک‌ها” گذشته است قرار شد در صورت امکان در فهرست اجراهای آینده قرار گیرم.»
وی درباره تاریخ اجرای این نمایش گفت:«محدوده‌ای از اسفند ماه تا نیمه اول سال 85 در تاریخ یاد شده قرار دارد. البته این منوط به انعطاف پذیری و همکاری مسئولان است. ولی ای کاش تاریخ مشخصی را به من اطلاع می‌دادند تا هر چه مطمئن‌تر و در شکل رسمی‌تر بازیگران را جمع و تمرین را آغاز می‌کردم.»
وی انتخاب این متن را منوط به همکاری نشر نیلا برای مجوز اجرا دانست و گفت:«در زمان اجرای نمایش”مونی و کاروان‌هایش” از این نظر دچار مشکل شدم و به سختی مجوز اجرای آن را کسب کردم. امیدوارم این مسئله تکرار نشود.»
لازم به ذکر است متن”جوا، ذوالجناح، مرجانه و دیگران” از این نمایشنامه‌نویس برای دومین همایش آیین‌های عاشورایی پذیرفته شده است.»
وی درباره این متن گفت:«اینک در حال بازنویسی این اثر برای تقویت ساختار کلی آن هستم.»